Laptop News

Acer AC710 – un nou Chromebook?

Acer AC710 – un nou Chromebook?
12 Noiembrie
16:18 2012

Acer AC710 se pare că este noul produs pe care compania taiwaneză îl pregătește. Acesta face parte din gama Chromebook, deși nu cunoaștem toate informațiile referitoare la specificațiile tehnice.
11 Flares Twitter 3 Facebook 6 Google+ 2 Pin It Share 0 LinkedIn 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io 11 Flares ×

Chromebook-urile nu sunt tocmai în topul preferințelor utilizatorilor, dar iată că nu se renunță de tot la acest segment de laptop-uri bazate mai mult pe cloud computing. Dacă Samsung are modelul la 250 de dolari ”pentru toată lumea”, Acer se pare că nu stă degeaba. De curând au apărut pe internet primele imagini cu Acer AC710 care pare destul de similar cu Aspire V5-171.

Citește și despre Acer Aspire V5 Touch – refresh cu touchscreen și Windows 8

Acer AC710 Chromebook

S-au făcut multe comparații referitoare la cele două modele, deși vin cu sisteme de operare diferite. Deocamdată nu cunoaștem specificațiile tehnice complete la AC710, însă putem bănui că vom întâlni WiFi, ceva porturi cum ar fi USB, VGA, HDMI și card reader. Dacă V5-171 are o baterie care oferă o autonomie de până la 4 ore, e posibil ca noul Chromebook să aibă totuși o baterie mai mare.

Acer Chromebook AC710

Din poze putem observa o tastatură de tip chiclet, laptop-ul având un design destul de subțire la prima vedere. Pe carcasă cele două logo-uri sunt amplasate central și în colțul din stânga sus și, ținând cont de faptul că modelul celor de la Samsung are doar 20mm grosime și 1,1Kg, s-ar putea să vedem ceva pe aproape și aici.

Ca strategie de preț va fi însă foarte interesant de observat, mai ales că mini laptop-ul coreenilor pornește de la 249 de dolari. Așteptăm părerile voastre, ce credeți că ne pregătesc cei de la Acer?

Informatii despre autor

Alexandra

Alexandra

1 Comentariu

Scrie opinia ta

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Citeste si: (9 din 61 articole)
BA50_HC_win8_05


Acer TravelMate P453 este un nou laptop de 15.6 inch care se remarcă prin nivelul de securitate, productivitate și design ...