Laptop News

Acer recomandă Windows 7 – 250 lei card cadou

Acer recomandă Windows 7 – 250 lei card cadou
14 August
03:46 2012

Acer recomandă Windows 7 – 250 lei card cadou la cumpărarea unui laptop Acer aflat la promoţie. Profita de promoţia eMAG în perioada 14 – 27 august 2012 (inclusiv).
10 Flares Twitter 3 Facebook 3 Google+ 4 Pin It Share 0 LinkedIn 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io 10 Flares ×

eMAG a pregătit noi promoţii pentru următoarea săptămână. De data aceasta newsletter-ul este plin cu oferte la portabile. Una dintre acestea este “Acer recomandă Windows 7“. Cumpără orice laptop Acer din promoţie ȋn perioada 14 – 27 august 2012 (inclusiv) şi primeşti un Card Cadou în valoare de 250 de lei.

promo Acer Acer recomandă Windows 7   250 lei card cadou
Cardul Cadou poate fi utilizat ȋn perioada 14 – 24 septembrie 2012 (inclusiv) pentru a comanda orice produs din eMAG.ro mai putin pentru produsele din Marketplace.

Cardul Cadou va fi transmis în format electronic prin e-mail, dupa finalizarea comenzii. Cardul Cadou este transmisibil și nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou. De asemenea, nu este valabil pentru cumpararea produselor resigilate.

La promoţie participă 6 modele apărute în 2011 şi în prima parte a lui 2012. Toate au la bază procesoare Intel Sandy Bridge şi vin cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium 64 biţi preinstalat. Printre portabilele aflate la promoţie se găseşte şi ultrabook-ul Acer Aspire S3-951-2464G24iss cu procesor Intel Core i5-2467M 1.60GHz, 4GB, SSD 240GB, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 7 Home Premium

Tags
Share

Informatii despre autor

Sorin Rusi

Sorin Rusi

Încă din copilărie am avut înclinaţii spre tehnologie, ştiinţă, avioane, vapoare, calculatoare, iar pasiunea pentru IT&C s-a născut pe la vârsta de 12 ani, când am atins primul PC din viaţa mea. Am urmat un liceu de informatică şi am terminat o facultate de matematică şi informatică. Primul job l-am avut într-o sală de internet, unde mă ocupam de întreţinerea sistemelor. Am lucrat 3 ani în industria comerţului online, specializare laptop-uri. Iar din 2010 am lansat Laptop News, un site cu şi despre portabile. Mi-am transformat pasiunea în business.

1 Comentariu

Scrie opinia ta

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Oferte eMAG

Publicitate

Intra in comunitatea LaptopNews

Aboneaza-te la LaptopNews

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed

Primesti pe email noutatile LaptopNews

Despre avioane si calatorii

Cand iti faci cadou un laptop, ar fi bine sa te gandesti si la ea. Trimite-i un buchet de flori si spune-i ca o iubesti. Flori online de la Floria
Citeste si: (22 din 54 articole)
blog-ultrabook


Ultrabook-urile încep să câştige tot mai mult teren pe piaţa portabilelor. Prima generaţie de Ultrabook-uri a fost mai bine definită, ...