Laptop News

OmniStand de la RadTech – suport pentru răcirea laptop-ului

OmniStand de la RadTech – suport pentru răcirea laptop-ului
13 Ianuarie
12:00 2010

Utilizatorii se plâng adesea de supraîncălzirea laptop-urilor personale. Companiile se tot chinuie să găsească soluţii. Şi iată că aşa apar tot felul de accesorii, de la pernuţe şi picioruşe simpatice,
1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 StumbleUpon 0 Email -- Filament.io 1 Flares ×

Utilizatorii se plâng adesea de supraîncălzirea laptop-urilor personale. Companiile se tot chinuie să găsească soluţii. Şi iată că aşa apar tot felul de accesorii, de la pernuţe şi picioruşe simpatice, până la suporturi cu un look ceva mai profesional, cum ar fi acest OmniStand de la RadTech.

OmniStand este însă interesant în primul rând datorită metodei de răcire a notebook-ului. Acest suport este realizat dintr-un aliaj de aluminiu care permite disiparea căldurii laptop-ului fără a mai fi nevoie de un ventilator sau de alte tehnici de scădere a temperaturii. În plus, pune accentul şi pe confortul utilizatorului: el permite diferite ajustări ale unchiului de înclinaţie şi ale înălţimii, ajungând să poată oferi vreo şapte poziţii diferite de lucru.

Are mai puţin de 1 cm grosime şi este uşor, datorită aliajului de aluminiu, aşa că OmniStand poate fi plimbat de colo colo fără prea mult efort. Se pare că va disponibil pe piaţă la sfârşitul lunii ianuarie, cu un preţ de 60-70 de dolari.

[nggallery id=49]

Informatii despre autor

adina

adina

1 Comentariu

Scrie opinia ta

Your email address will not be published.
Required fields are marked *

Citeste si: (26 din 28 articole)
picioruse_laptop-2


Cele patru picioruşe de cauciuc de la Blue Lounge, Cool feet, sunt destinate oricărui laptop sau mini laptop. Există ...