Laptop News

Zoom ON – prima ediţie – live

Zoom ON – prima ediţie – live
06 Mai
19:56 2010

Inovaţia în materie de laptop-uri nu vine strict la nivel de tehnologie ci şi la nivel de design. Iar lucrul acesta se vede tot mai mult dacă aruncăm o privire
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 StumbleUpon 0 Email 0 Filament.io 0 Flares ×

Inovaţia în materie de laptop-uri nu vine strict la nivel de tehnologie ci şi la nivel de design. Iar lucrul acesta se vede tot mai mult dacă aruncăm o privire asupra noilor modele de laptop-uri apărute. De aici a plecat şi ideea evenimentului Zoom ON la care ne aflăm acum, unde vedem pe viu cum tehnologia şi moda merg mână în mână.

DSC07017 150x150 Zoom ON   prima ediţie   live

Green Tea este o locaţie deosebit de frumoasă, miroase ademenitor, iar muzica este de-a dreptul relaxantă. Un ambient numai bun pentru a sta de vorbă şi de a face schimb de impresii referitoare la modele de laptop-uri aduse de Laptop News.

Este ora 17:45 – Andi şi cu Sorin dezbat pe de-o parte, iar Nina Costea împreună cu Adina discută despre ce criterii urmăresc ele când vor să îşi cumpere un laptop. Concluzia? Configuraţia e importantă însă design-ul e şi mai important.

Meniul ceainăriei este similar cu o carte şi încercăm să ne decidem ce ceai să alegem. Varietatea este surprinzătoare. Orice combinaţie este posibilă!

18:30 – A ajuns şi Octav de la SmartPoint, discută cu Adina despre laptop-ul Sony Seria E (cel roz, la fel de roz ca şi bluza Adinei)

18:45 – Lumea tot vine, sunt în dezbatere Asus Bamboo şi HP-ul Vivienne Tam 210. Se discută în sală şi pe hol. Corina Georgescu s-a lipit de Asus U Bamboo.

18:50 – Nicio regula nu e general valabilă: Corina Georgescu şi Luiza Popa pun mai mult preţ pe configuraţie decât pe design, însă tot trebuie să arate bine, zic fetele. Nina doreşte laptop-uri cu ecrane mai mari de 10.1 inch.

19.00 – Luiza nu acceptă laptop-urile colorate și cu prea mult “fier” la vedere. A încercat și ea Asus Bamboo.

Având în vedere evenimentul în ansamblu, ca o concluzie putem spune că, în ceea ce priveşte laptop-urile prezentate, discuţiile nu s-au rezumat numai la design, ci au inclus şi configuraţia.

Laptop-urile au fost analizate intens de către cei ce au participat la eveniment, din punct de vedere al calităţii touch-ului, dispunerii tastaturii, materialelor folosite, greutăţii şi autonomiei. Bineînţeles, toate acestea pe lângă design, care a reprezentat elemental central al discuţiei şi al evenimentului în sine, deoarece, după cum am mai spus, portabilele evoluează foarte mult din punct de vedere al tehnologiei, dar la fel de mult pe partea de design, acest aspect luând amploare în ziua de azi.

În ceea ce priveşte preferinţele între un netbook şi un laptop, părerile au fost împărţite: cu mici excepţii doamnele preferă netbook-urile, iar domnii laptop-urile. Însă în funcţie de nevoi, alegerile se schimbă.

Aşadar ne bucurăm că am stârnit dezbateri, că am primit feedback referitor la modelele prezentate, pe care ulterior vi-l vom prezenta, şi că am aflat ce aspecte au în vedere atât doamnele cât şi domnii în momentul în care vor să achiziţioneze un laptop. Vă mulţumim că ne-aţi fost alături şi ne vedem la ediţia următoare Zoom ON!

[nggallery id=392]

Poze realizate cu aparatul foto DSLR Sony A230

Informatii despre autor

Sorin Rusi

Sorin Rusi

Încă din copilărie am avut înclinaţii spre tehnologie, ştiinţă, avioane, vapoare, calculatoare, iar pasiunea pentru IT&C s-a născut pe la vârsta de 12 ani, când am atins primul PC din viaţa mea. Am urmat un liceu de informatică şi am terminat o facultate de matematică şi informatică. Primul job l-am avut într-o sală de internet, unde mă ocupam de întreţinerea sistemelor. Am lucrat 3 ani în industria comerţului online, specializare laptop-uri. Iar din 2010 am lansat Laptop News, un site cu şi despre portabile. Mi-am transformat pasiunea în business.

4 Comentarii

Scrie opinia ta

Your email address will not be published.
Required fields are marked *