Gaming Tech

AOC g2460Pqu – monitorul creat de gameri pentru gameri

AOC g2460Pqu – monitorul creat de gameri pentru gameri

Având o diagonală de 61 cm, o rată de refresh de 120 Hz și un timp de răspuns al pixelilor de numai 1 milisecundă, AOC promite imagini clare, în culori plăcute, pentru o experiență de joc cu adevărat captivantă. AOC g2460Pqu include funcționalități special concepute pentru gameri, precum hub-ul USB cu 4 porturi (dintre care unul include funcție fast charge), sau difuzoarele integrate, cu ieșire pentru căști.

Monitorul de gaming AOC g2460Pqu are un design clasic, cu aspect minimalist și finisaj mat, pentru a nu distrage atenția de la acțiunea care se petrece pe ecran. Pentru confort vizual optim chiar și în timpul celor mai intense partide de joc, ecranul modelului este pivotant și, în același timp, poate fi ajustat pe înălțime cu 130 mm.

AOC și Infused Interactive au în plan intensificarea colaborării în anul 2013, pentru a veni în întâmpinarea exigențelor tot mai mari de pe piața de gaming. Îmbinând expertiza tehnologică și experiența în domeniul jocurilor, parteneriatul are drept scop crearea unor monitoare de top, care să răspundă nevoilor celor mai pretențioși utilizatori.

Destinat gamerilor, de la cei profesioniști, la cei pentru care este un simplu hobby, AOC g2460Pqu va fi disponibil în România de la finalul lunii mai, la un preț de 1599 lei. Pretul este foarte bun, mai ales că are 24 inch, un ecran cu rata dde refresh de 120 Hz şi timp de răspuns de 1 milisecundă.