Gaming Tech

Assassin’s Creed 3 lansare in Romania pe 31 octombrie 2012

Assassin’s Creed 3 lansare in Romania pe 31 octombrie 2012

Media Galaxy şiBest Distribution, în parteneriat cu Sony Computer Entertainment Europe şi theGameCAST.net lansează mult aşteptatul joc Assassin’s Creed 3. Evenimentul festiv va avea loc miercuri, 31 octombrie, ora 19.00, în magazinul Media Galaxy din centrul comercial Orhideea din Bucureşti. Pe lângă Assassin’s Creed 3 care va fi prezentată pe console PlayStation 3, participanţii vor putea încerca şi Assassin’s Creed 3: Liberation pe PS Vita.

Assassin’s Creed 3 ne propune o aventură în America de Nord a secolului 18. După mai bine de 20 ani de conflicte dintre coloniile Americane şi Regatul Britanic, războiul a devenit inevitabil. În mijlocul acestui scenariu care prevesteşte masacrul dintre forţele oponente, apare un nou asasin cu origini neaşteptate: un descendent al mândrului trib Mohawk. Lupta sa pentru libertate şi justiţie îl va purta în mijlocul revoluţiei. Cu arme noi precum arcul sau tomahawk-ul, noul Assassin’s Creed propune o abordare diferită, încercând să dezlege şi povestea protagonistului episoadelor de până acum, Desmond Miles.

După prezentare, vor urma concursuri cu premii substanţiale, premiul cel mare fiind un bundle de consolă PlayStation 3 de 500 GB cu jocul Assassin’s Creed 3, oferit de Sony Computer Entertainment Europe. În cadrul unei promoţii speciale, cei care se prezintă primii la eveniment vor primi garantat un tricou Assassin’s Creed 3 gratuit (în limita stocului disponibil). În plus, cei care se prezintă pe durata evenimentului cu dovada achiziţionării oricărei ediţii de Assassin’s Creed 3 sau Assassin’s Creed 3: Liberation din magazinul Altex vor primi un hanorac Assassin’s Creed 3 (în limita stocului disponibil). În cadrul lansării va avea loc şi o demonstraţie de captură video de pe console, susţinută de AverMedia, participanţii având şanse de a pleca acasă cu o placă de captură Game Capture HD şi tricouri AverMedia.