Gaming

Assassin’s Creed Revelations – 15 noiembrie in Romania

Assassin’s Creed Revelations – 15 noiembrie in Romania

Assassin’s Creed Revelations, unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului 2011,va putea fi încercat gratuit pe durata evenimentelor, în locațiile prestabilite, pe sisteme de joc Playstation 3 conectate la televizoare 3D. Ubisoft, Best Distribution, DOMO, SONY Computer Entertainment Europa şi Thegamecast.net vă invită la prima lansare naţională 3D.

Assassin’s Creed Revelations spune povestea unui om care a câștigat toate războaiele purtate, care și-a învins toți inamicii și totuși, a rămas cu întrebări fără răspuns. Pentru a găsi ceea ce caută, Ezio Auditore da Firenze, trebuie să-și părăsească patria și să pornească într-o ultimă aventură urmând pașii legendarului său mentor, Altair. Călătoria o va purta pe eroul nostru în inima Imperiului Otoman, Constantinopol, care se află la doar un pas de a fi subjugat de templieri. Noul joc, pe lângă faptul că pune punct aventurilor lui Ezio, readuce în centrul atenției un mod multiplayer online rafinat, care permite jucătorilor să-și pună la încercare abilitățile de asasin prin noi moduri de joc, folosind noi hărți și noi personaje.

Pentru a afla mai multe despre joc, veniți la evenimentul central, care va avea loc în București, în magazinul Technomarket din complexul comercial Vitantis, Assassin’s Creed Revelations putând fi încercat gratuit pe console Playstation 3 conectate la televizoare 3D. Cea din urmă oportunitate le stă la dispoziția și celor care vizitează magazinele Domo din Cluj Napoca, Contanța, Craiova, Iași și Timișoara.

Mai mult, pe lângă posibilitatea de a încerca Assassin’s Creed Revelations, cei care vor cumpăra jocurile din locațiile din provincie, vor putea alege dintre: un tricou (S, M, L sau XL), un poster, o litografie, un poster A2 doublesided, un poster A1 singlesided sau o cană Ubisoft. În plus, în fiecare dintre locațiile din Cluj Napoca, Contanța, Craiova, Iași și Timișoara, va exista o ofertă specială care vă aduce pe lângă varianta de Playstation 3 a jocului și un stick USB de 2 GB modelat după Ezio. Ofertele sunt limitate la primii cumpărători și sunt valabile în limita stocului disponibil.

Locațiile exacte ale evenimentelor sunt următoarele:
– BUCUREȘTI – Magazin Technomarket, Șoseaua Vitan-Bărzești, Nr. 7A, în Parcul Comercial Vitantis
– CLUJ NAPOCA – Magazin Domo, Str. Avram Iancu, Nr. 492-500, Complex Polus Center, intrarea 3
– CONSTANȚA – Magazin Domo, Bd. Alexandru Lăpușneanu, Nr. 116C
– CRAIOVA – Magazin Domo, Str. Unirii, Nr. 5, Et 3 și 4 al Magazinului “Mercur”
– IAȘI – Magazin Domo, Str. Palat, Nr.1, etaj 4, complex Moldova Mall
– TIMIȘOARA – Magazin Domo, Calea Aradului, Nr 56 A, complex Real
Doar magazinele sus menționate sunt incluse în promoție.

Evenimentul de lansare din București va începe la ora 19:00, aceeași oră marcând și startul promoțiilor și sesiunilor de joc gratuite în magazinele din Cluj Napoca, Contanța, Craiova, Iași și Timișoara.

Locația din București este accesibilă și folosind transportul în comun:
– Linia de autobuz 102 pe ruta Apărătorii Patriei – Nicolae Grigorescu/Titan – Vitantis
– Linia de autobuz 123 pe ruta Unirii – Vitan – Vitantis