Gaming

Batman Arkham City | Laptop News

Batman Arkham City | Laptop News

Batman Arkham City este probabil cea mai bună şi cea mai aşteptată adaptare a unei benzi desenate într-un joc. Dezvoltat de studiourile Rocksteady, Batman Arkham City amplifică atmosfera din jocul trecut, trimițând jucătorii, de data asta, în Arkham City, noua închisoare de maximă securitate pentru răufăcătorii din Gotham.

Noua poveste aduce și alte personaje clasice din Gotham, precum Two Face și Catwoman şi oferă o experienţă autentică, înrădăcinată într-o poveste originală şi captivantă, precum şi un mod de joc ce constă într-o combinaţie de lupte corp la corp, camuflaj şi înfiltrare, investigări şi provocări bazate pe viteza de reacţie. Alături de multe îmbunătățiri la modul de joc, fanii vor se vor bucura de posibiltatea de a intra în rolul lui Dark Knight, cavalerul întunecat.

Dacă eşti curios să descoperi în premieră cel mai nou joc ce îl are in rol principal pe Batman, eşti invitat să participi la evenimentul de lansare ce va avea loc vineri, 21 octmobrie 2011, în cadrul Gameshop.ro Concept Store începând cu orele 17:00.

Toţi cei ce vor participa la evenimentul de lansare vor avea posibilitatea să participe la concursuri surpriza şi tombole cu premii constând in jocuri, tricouri, benzi desenate, filme pe suport bluray dvd etc. Mai multe detalii despre desfaşurarea acestora vor fi prezentate la faţa locului.

Jocul este disponibil şi la precomandă până la data lansării pe site-ul www.gameshop.ro şi va putea fi achiziţionat în variantele Batman Arkham City Standard Edition, Lenticular Edition, Collector’s Edition sau Catwoman Steelbook Edition pentru Xbox 360 şi PlayStation 3.