Business Tech

Business Networking la Bucuresti Business Days 2012

Business Networking la Bucuresti Business Days 2012 ianuarie 4, 2022Leave a comment
Featured-image

Conferinţa Bucureşti Business Days 2012 reprezintă un bun prilej de business networking. Lista speakerilor este foarte mare şi vin din toate domeniile de activitate. Voi participa la Bucureşti Business Days pentru că ideile bune se nasc în astfel de condiţii, pentru că vreau să deschid noi relaţii de business, pentru că vreau să-mi construiesc o reţea de contacte şi pentru a mă încărca cu energia pozitivă şi optimismul oamenilor de succes.

Pentru a înţelege mai bine cum e Business Networking la Bucureşti Business Days, vă invit să analizaţi comunicatul de presă postat mai jos:

Scopul evenimentelor Business Days este a dinamiza mediul de afaceri, oferind astfel celor interesati de oportunitatile de dezvoltare profesionala si personala idei inspirationale si exemple motivationale, analize pertinente, estimari ale trendurilor viitoare din diverse domenii, posibilitatea de a invata de la cei mai buni specialisti si nu in ultimul rand posibilitatea de a identifica noi potentiali parteneri de afaceri si colaboratori.

“Business Days a fost conceput ca o platforma de oportunitati de networking pentru cele 3 categorii de stakeholderi: participanti, parteneri si speakeri. Este unul dintre evenimentele de business din Romania care in momentul in care a fost desenat si conceput a pornit de la 3 nevoi fundamentale ale oamenilor de afaceri: nevoia de a fi inspirat, motivat, incantat; nevoia de interactiune, schimb de experienta si generare de idei noi, creative si nu in ultimul rand nevoia de business networking, de generare de oportunitati.” Laszlo Pacso – coordonatorul proiectului.

In cadrul Bucuresti Business Days pe parcursul celor doua zile vor avea loc 4 sesiuni de business networking, care sunt organizate fie intr-un cadru placut-informal, fie intr-un cadru formal, oferind numeroase posibilitati de interactiune intre cei prezenti. Sesiunile informale au loc in jurul unor degustari de vinuri sau degustari de produse traditionale, specifice regiunii, oferite de catre partenerii nostri, iar sesiunile formale au loc intr-un cadru formal, coordonat de organizatori sub forma a doua categorii:

· sesiunea Business Networking de tip microintalniri – necesita din partea participantilor preinscrierea pe o lista de intentie, din care vor fi selectate 50 de persoane pentru networking, rolul activ in procesul de selectie revenindu-le partenerilor care sunt implicati activ pe parcursul derularii intregului proces.

· sesiunea de Business Networking de tip OPEN – poate participa orice persoana care si-a achizitionat un tichet de acces, in limita locurilor disponibile. De asemenea, exista termen de inscriere pentru garantarea locurilor si un numar de 100 de participanti maxim.

“Business Networking nu inseamna vanzare. Este o punte de legatura, cladita pe incredere si construita de la temelie cu empatie si dorinta de a-l ajuta pe celalalt in mod sincer, fara sa astepti ceva in schimb. In networking omul din fata ta este mai important decat obiectivul tau comercial sau de business. Cine isi construieste reteaua de contacte dupa aceste principii va trai o experienta deosebita, va vedea lucrurile infaptuindu-se in jurul sau, va vedea proiectele si visele sale prinzand viata … pentru ca intra in actiune cel mai puternic mecanism din business networking: recomandarea.

Noi cei de la Business Days, asta facem, cream o platforma in care poti sa-ti largesti sfera de contacte de business intr-un timp scurt, intr-un mod profesionist si intr-un cadru interactiv cu cateva zeci sau sute de persoane, pe durata celor doua zile, depinde doar de tine. La eveniment vin cel putin 700 de antreprenori si manageri care vor acelasi lucru cu tine.” conchide Laszlo Pacso

Costurile pachetelor de acces precum si formularul de inscriere le gasiti pe pagina oficiala bucuresti2012.businessdays.ro/inscriere. Tichetele de acces sunt de mai multe tipuri, de la tichete MULTIPASS pana la tichete ALL INCLUSIV. De asemenea, studentii beneficiaza de 50% reducere pe baza carnetului de student, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

Cativa dintre speakerii invitati ai acestei editii: Connie Lankin, Yula Reinshmid, Marius Ghenea, Amalia Sterescu, Silviu Hotaran, Dan Bulucea, Rucsandra Hurezeanu, Carmen Neagu, Sorin Manea, Cristian Nacu, Gabriel Biris, Bogdan Balaci, Dragos Roua, Dragos Anastasiu, Radu Tudorache, Bogdan Grosu, Adrian Florea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comanescu, Mihaela Stroe, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Bogdan Comanescu, Voicu Oprean, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stanescu, Mihaela Perianu, Madalina Uceanu, Eusebiu Burcas, Calin Biris si multi altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.