Gaming Tech

Descărcați PUBG: New State? Este mai bun decât PUBG?

Descărcați PUBG: New State? Este mai bun decât PUBG? noiembrie 12, 2021
Pubg-new-state

PUBG: New State, noul joc PUBG , unul dintre cele mai populare jocuri Battle Royale , a fost lansat de ieri.

New State începe jocul prin aruncarea jucătorilor în orașul futurist Troi în anul 2051. Potrivit Krafton și PUBG Studios ; Va fi „unul dintre cele mai realiste și mai avansate jocuri pentru mobil de până acum”.

New State profită de tehnologia de ultimă oră pentru a aduce experiența de joc mobil la egalitate cu versiunea pentru PC a lui PUBG, valorificând funcții precum iluminarea globală, eșantionarea automată și expunerea automată . Sistemul de sunet pentru arme a fost, de asemenea, complet reproiectat datorită acestor noi îmbunătățiri grafice.

Grafica impresionantă a lui New State nu se va limita nici la utilizatorii celui mai recent hardware mobil. Krafton afirmă că jocul este optimizat pentru a fi plăcut de majoritatea jucătorilor, deci cerințele de sistem sunt ; optimizat pe cel puțin un iPhone 6s cu iOS 13 sau o versiune ulterioară și cel puțin 2 GB RAM ; orice Android anunțat că acceptă Android 6 și versiuni ulterioare vor putea de asemenea sa ruleze jocul.

Krafton interzice utilizarea de programe, emulatoare, tastaturi și mouse-uri neautorizate pentru a promova un mediu de joc sigur și echitabil în New State . În plus, detectează activ hack-urile pentru a preveni înșelăciunea și pentru a proteja codul jocului; se impune banare permanenta.

PUBG; New State va fi actualizat regulat cu un concept unic pentru fiecare sezon . În plus, PUBG distribuie și cadouri speciale celor care descarcă jocul.