Gaming

Grand Theft Auto 3 – disponibil pentru iOS si Android

Grand Theft Auto 3 – disponibil pentru iOS si Android

Grand Theft Auto III, un joc lansat iniţial pentru console, va fi compatibil începând cu 15 decembrie cu iOS şi dispozitive cu Android. Va fi vândut la un preţ destul de scăzut, 4.99 de dolari cu aproape toate extensiile. Jocul a fost pentru prima oară lansat în 2001 pentru PS2 şi mai apoi pentru PC şi Xbox.

Ediţia aniversară de 10 ani va fi aproape identică cu versiunea originală, de la început. GTA III a devenit în timp sursă de inspiraţie pentru alte jocuri care au urmat. Nu ştim cum va fi jocul cu un dispozitiv touchscreen şi un ecran mai mic, dar din poze, pare OK. Două mari schimbări care au fost aduse sunt mission retry şi modul de autosave. Câteva dintre portabilele pe care va putea fi întâlnit sunt iPhone 4 şi 4S, iPod touch şi iPad 1/2, iar dintre cele Android: HTC Rezound, LG Optimus X2, Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer şi multe altele.

Există două posibilităţi, jocul ori va fi un mare succes, ori o mare dezamăgire, oricum pentru 5 dolari merită încercat. Va putea fi achiziţionat din iTunes App Store sau Android Market. Ce părere aveţi? O să încercaţi sau vi se pare prea neconvenţional un GTA pe telefon sau tabletă?