Tech Gaming

Între 40 și 50 de jocuri noi vor fi dezvăluite în cadrul The Game Awards

Între 40 și 50 de jocuri noi vor fi dezvăluite în cadrul The Game Awards

Știu, cu toții așteptăm să vedem ce titlu va urca pe podium în calitate de Game of The Year, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignorăm și noile jocuri cu care studiourile (fie ele indie sau AAA) vor încerca să capteze atenția participanților. Geoff Keighley a început deja să organizeze programul pentru această ediție a evenimentului, și se pare că vom putea urmări nu mai puțin de 40 de prezentări de jocuri, pe lângă obișnuita ceremonie de decernare a premiilor.

Anul acesta, The Game Awards va fi organizat fizic, doar că audiența va fi formată exclusiv din invitați speciali din cadrul industriei, deci bilete pentru public nu se vor vinde. Însă asta nu este neapărat ceva important, căci ar trebui să ne îndreptăm atenția spre o chestie mai bizară și mai interesantă:

Epic Games ar putea sponsoriza The Game Awards 2021

Cele mai multe teasere pentru eveniment sunt postate pe site-ul Epic Games, alături de completări ale lui Keighley privind modul de organizare TGA 2021 în comparație cu ediția de anul trecut. Tot aici, gazda explică faptul că trailerele pentru jocuri sunt cele care dau savoare evenimentului.

Prin urmare, ne putem aștepta ca până la 50 de jocuri noi să pășească în lumina reflectoarelor, iar câteva dintre acestea vor fi create pentru a profita din plin de hardware-ul de ultima generație. În sfârșit nu va mai bate vântul și nu vom mai fluiera a pagubă prin rafturile golașe ale librăriilor de PlayStation 5!