Tech

“No Time for Downtime” – eveniment organizat de Maguay

“No Time for Downtime” – eveniment organizat de Maguay

Evenimentul No Time for Downtime din acest an a fost dedicat prezentării echipamentelor şi soluţiilor informatice critice pentru data-center. Tematica No Time For Downtime s-a dezvoltat pe parcursul ediţiilor, ca un răspuns la nevoile curente ale companiilor româneşti, abordându-se, în prezent, soluţiile informatice cu funcţie critică pentru acestea.

No Time for Downtime a pornit inițial ca un eveniment dedicat serverelor, menit să transfere expertiză și resurse către companiile din piața locală de IT, care doresc să-și mărească eficiența afacerii, alegând soluții noi pentru infrastructura IT, tematica dezvoltându-se corespunzător cu cerințele pieței globale de IT, pe parcursul anilor.

No Time For Downtime a ajuns la ediția a noua, fiind unul dintre evenimentele de marcă ale industriei IT din România și o tradiție pentru Maguay. Ediţia din acest an a avut un format diferit, evenimentul fiind structurat pe doua secţiuni: prezentări şi showcase, desfăşurate în paralel.

Ediția a noua, care s-a desfășurat la hotel Marriott pe 29 septembrie 2011, a avut un număr de peste 180 de participanţi şi a prezentat şase astfel de demonstraţii live:

  • Prezentarea unui data center virtualizat ce asigură infrastructura completă a unei companii medii;
  • Private cloud implementat folosind tehnologiile Microsoft;
  • Analiza comparativă a performanţei unei unităţi de stocare Maguay faţă de o unitate de stocare clasică;
  • Măsurarea performanţei unei unităţi de stocare Maguay în condiţiile unui mediu virtualizat și prezentarea interfeţei de management;
  • Demonstraţie comparativă a performanţei unei soluţii High Performance Computing asistată de GPU-uri Nvidia Tesla faţă de o soluţie bazată numai pe CPU;
  • Symantec Data Loss Prevention – soluție de protecție a datelor confidențiale din organizaţie.