Gaming Tech

PlayStation 5 va fi disponibil, din nou, la Walmart începând cu ora 15:00

PlayStation 5 va fi disponibil, din nou, la Walmart începând cu ora 15:00 noiembrie 10, 2021
Ps5-walmart

Walmart găzduiește încă un eveniment de reaprovizionare pentru PlayStation 5. Cel mai recent are loc astăzi la 15:00 ET / 12:00 PT. Retailerul se pare că a alternat între oferirea de console exclusiv celor care plătesc pentru planul său Walmart Plus și altele care sunt gratuite pentru clienții obișnuiți, comparativ vorbind. Reaprovizionarea de astăzi se încadrează în ultima categorie, așa că puteți accesa site-ul Walmart pentru a obține fie consola PlayStation 5 de 499,99 USD care are o unitate de disc Blu-ray, fie ediția digitală de 399,99 USD care omite unitatea de disc.

Ca de obicei, vă recomandăm să vă conectați la un cont pe care este posibil să îl aveți deja sau să creați unul. Vă poate ajuta să aveți informațiile dvs. de facturare și expediere deja salvate în cont, reducând timpul necesar pentru a verifica și minimizând șansele de erori. Există șansa ca Walmart să ofere noi valuri de acțiuni la fiecare 10 minute, așa cum a mai făcut. De asemenea, s-ar putea să te pună într-o coadă. Deși coada este un tact mai bun, mai organizat, am văzut rezultate mixte cu ea până acum.

Dacă nu reușiți să obțineți o consolă astăzi, nu vă temeți – vă vom continua să vă oferim detalii când vor avea loc mai multe rezerve. Ceva care merită să faceți este să vă înregistrați pentru șansa de a primi o invitație de a cumpăra un PS5 direct de la Sony în noiembrie.

De asemenea, suntem bucuroși să vă economisim bani pentru achizițiile de zi cu zi în afara stocurilor, inclusiv preavenirea Black Friday și vă vom oferi rezumatele ofertei de două ori pe săptămână când vă abonați la buletinul nostru informativ.

PlayStation 5 va fi disponibil, din nou, la Walmart începând cu ora 15:00

PlayStation 5

  • 500 USD

    Consola emblematică de nouă generație a Sony, care include o unitate de disc, vă permite să jucați atât jocuri digitale, cât și fizice pentru PS4 și PS5.