Gaming Tech

Valve anunță următoarele Steam Sales de anul acesta

Valve anunță următoarele Steam Sales de anul acesta

Pentru mulți, toamna și iarna pot fi un motiv de întristare, dar pentru mine și mulți alți iubitori de jocuri, aceste anotimpuri sunt vestitorii reducerilor de pe Steam, și este chiar simpatic modul în care fiecare reducere abordează o tematică specifică.

De regulă, aceste Steam Sales sunt ghicite în avans de către leakeri diverși. Tot de regulă, aceste predicții sunt corecte, așa că Valve a decis să nu-și mai bată capul și să confirme oficial următoarele perioade cu reduceri de pe anul acesta.

Perioadele sunt publicate pe Steamworks, iar acestea se referă la reducerile de toamnă și de iarnă. În plus, a mai fost confirmată anterior și perioada dedicată reducerilor de Halloween, așa că haideți să vedem când anume am putea prinde jocul mult dorit la o ofertă bunicică.

Valve steam sale Gabe Newell Xbox Series X

Ultimele Steam Sales de anul acesta:

  • Halloween Sale – 28 octombrie – 1 noiembrie;
  • Autumn Sale – noiembrie 24 – 30;
  • Winter Sale –  22 decembrie – 5 ianuarie 2022.

Aceste perioade nu includ și reducerile organizate de publisheri, acestea având adesea loc între Sale-urile organizate de Valve. La asta se mai adaugă și acele ocazionale Midweek Madness, dar și discount-urile de weekend, așa că nu prea ai cum să spui că ești forțat să-ți cumperi un joc la preț întreg.