Gaming Tech

Xbox Series X | S va avea carduri de expansiune de 512 GB și 2 TB, dar nu sunt deloc ieftine

Xbox Series X | S va avea carduri de expansiune de 512 GB și 2 TB, dar nu sunt deloc ieftine octombrie 25, 2021
Xbox-series

Zvonurile au devenit realitate. Microsoft a anunțat în sfârșit noi carduri de expansiune de stocare pentru Xbox Series X | S Series. Acestea sunt dispozitive Seagate de 512 GB și 2 TB, pe lângă opțiunea de 1 TB care a fost disponibilă pe piață de la sfârșitul anului 2020.

Microsoft afirmă într-o postare pe blog, cardul de extensie de stocare Xbox Series X | S de 512 GB Seagate va costa 139,99 USD . Se va lansa inițial în Statele Unite la jumătatea lunii noiembrie și apoi va ajunge pe alte piețe.

Între timp, ce cardul de 2 TB va fi disponibil pentru rezervare din decembrie în Statele Unite și ulterior pe alte piețe. Va costa 399,99 USD. Acesta este surprinzător, 100 de dolari mai puțin decât prețul oficial al unui Xbox Series X. Și, de parcă asta nu ar fi suficient, este același preț ca un Xbox Series S.

Microsoft și Seagate nu au dezvăluit încă când vor aduce aceste carduri de expansiune pentru Xbox Series X | S în alte țări. Nici ei nu au oferit detalii despre prețurile lor în euro.

Seagate

Xbox Series X | S poate folosi doar carduri Seagate, deocamdată…

Cu jocurile din noua generație din ce în ce mai prezente, a avea un card de expansiune într-un Xbox Series X | S este o alternativă importantă, dacă nu doriți să descărcați și să instalați din nou și din nou titlurile din cauza lipsei de stocare. Adevărul este că, deocamdată, opțiunea Seagate este singura opțiune.

Microsoft are un acord cu Seagate, care limitează utilizarea altor tipuri de soluții. Principalul său concurent, Sony, promovează o strategie diferită și permite utilizarea unităților de expansiune de la diferiți producători, deși instalarea lor nu este atât de simplă.

Cei de la Redmond apără acest SSD intern personalizat, asigurându-se că are Xbox Velocity Architecture, o tehnologie care oferă rate mari de transfer de date care îmbunătățesc performanța consolelor. Deși sunt ideale pentru jocurile Xbox Series X | S, titlurile anterioare vor prezenta și îmbunătățiri semnificative ale timpilor de încărcare.