Gaming

17 dintre cele mai bune jocuri în 2021                                               

17 dintre cele mai bune jocuri în 2021                                               

Există foarte multe jocuri Android care sunt apreciate de foarte mulţi utilizatori.

In continuarea acestui articol se vor regăsi cele mai bune jocuri Android de calitate gratuite şi care au fost actualizate recent pentru 2021.

AnimA ARPG

AnimA

AnimA ARPG nu numai că este un titlu de hack and slash întunecat și sumbru, dar este şi bine monetizat. De asemenea, titlul creează o senzație distinctă Diablo II, cu controale receptive, grafică de calitate și muzică excepţională.

Brawlhalla

Brawlhalla

Acest joc este un brawler platformer free-to-play. Jocul în sine se joacă cel mai bine jucat cu un controler extern. Comenzile de pe ecranul tactil se pot ajusta în setările titlului. Cu alte cuvinte, portul Android din Brawlhalla este propriu și, datorită suportului cross-play, se poate juca uşor indifferent de platform aleasă.

ANOTHER EDEN

Another-Eden

Este un JRPG mobil care oferă o experiență de neuitat. Aceia care sunt în căutarea unui RPG bazat pe colecții, Another Eden este cu ușurință cea mai bună alegere în prezent, iar povestea fantastică este cu adevărat senzaţională.

Call of Duty: Mobile

Call-of-duty

Call of Duty: Mobile este un joc ce conține o mulțime de niveluri de CoD preferate de toată lumea. Jocul de armă este cu adevărat grozav, indiferent dacă se joacă cu comenzi cu ecran tactil sau cu un controler. Intrucât este o versiune F2P, are o monetizare neclară și un plan de abonament lunar opţional care poate aduce jucătorilor recompense semnificative.

Among Us

Among-Us

Jocul a fost lansat în anul 2018. Cel mai bine se joacă cu mai multe persoane, acceptând 5-10 jucători pentru fiecare meci. Pe ecranele Samsung Display arată extraordinary.

Mekorama

Mekorama

Mekorama este un joc inspirat din platforme de puzzle izometrice similare, cum ar fi Monument Valley. Insă, acest joc oferă mult mai mult conținut. Există peste 50 de niveluri de explorat, iar unele puzzle-uri cu adevărat provocatoare. Jocul este unul gratuit.

Dadish

Dadish

Dadish este cu siguranță o versiune free-to-play. In acest joc, fanii au posibilitatea de a ajunge la sfârșit fără  a plăti nimic. Din acest motiv platforma 2D a strâns foarte multe recenzii pozitive. Jocul este bine echilibrat şi are 40 de niveluri de jucat.

Brawl Stars

Brawl-Stars

Creatorii Clash of Clans și Clash Royale au lansat Brawl Stars pe Play Store în anul 2018. Face parte din gama de jocuri Android foarte apreciate. De fapt, este o aventură multiplayer care combină mai multe genuri diferite într-un singur brawler bazat pe arenă. Aceia care nu doresc  să-l joace în echipă o pot face numai în modul Battle Royale.

Old School RuneScape

Old-School

Old School RuneScape este un MMORPG clasic care a fost lansat pe Android în anul 2018. Jocul oferă mult conținut gratuit. Titlul oferă suport pe mai multe platforme și este un joc ce se bazează pe abilități. Acest lucru înseamnă că jucătorii sunt nevoiţi să meargă la nivelul celor 23 de abilități ale titlului, ceea ce reprezintă adevărata atracție a acestei versiuni.

Soul Knight

Soul-Knight

Soul Knight este un shooter cu o temă fantezistă. Se poate juca ca un cavaler, un vrăjitor sau un hoț, iar şn acelaşi timp trebuie ucis tot ce mişcă. De asemenea, se poate juca în echipă cu până la trei jucători.

The Battle of Polytopia

The-Batle-of-Polytopia

Se numără printre cele mai bune jocuri de strategie 4X disponibile în Magazin Play. Grafica sa cu conținut scăzut de poli oferă jocului un aspect unic. Toate hărțile se generează, acest lucru permiţând redarea nesfârșită. Conținutul pentru un singur jucător este foarte plăcut, conținutul online ne mai fiind necesar.

Dota Underlords

Dota-Underlots

Dota Underlords este versiunea de șah auto a lui Valve lansată pe Android în iulie 2019. Dota Underlords este unul dintre cele mai favorizate titluri de șah auto disponibile în present.

Plague Inc.

Plague-inc

Plague Inc este un joc tematic în jurul unui focar de virus la nivel mondial. Plague Inc. este un joc de simulare a virusului. Infectarea întregii lumi cu un virus este obiectivul principal. Pare destul de dificil ca rasa umană să fie ştearsă. Pentru cei ce doresc să simuleze ce poate face un virus mortal într-o lume imaginară, Plague Inc. este cea mai bună alegere din Play Store.

Dadish 2

Dadish-2

Dadish 2 este o continuare de calitate a jocului dadish original. Jocul acceptă chiar și controlere fizice.

Bendy în Nightmare Run

Bendy

Bendy în Nightmare Run este un automobilist dintre cei mai buni de până acum, datorită graficelor sale de desene animate în stilul anilor ’20. Modul de joc este unul provocator și atrăgător.

Last Day on Earth: Survival

Last-Day-Earth-Tips

Last Day on Earth este unul dintre cele mai bune jocuri de supravieţuire. Acţiunea principal constă în supravieţuirea într-o lume devastată de o pandemie globală.

DATA WING

Data-Wing

Data Wing este un joc de curse elegante. Jocul utilizează o grafică minimă pentru a da impresia unei concurenţe. Are 40 de niveluri de jucat. Comenzile de pe ecranul tactil se pot utilize foarte uşor. Tot ce trebuie făcut este atingerea pe partea stângă sau dreaptă a ecranului pentru a întoarce nava în direcțiile corespunzătoare.

Social-media-manager
Postarea Anterioara