Gaming

Age of Empires 2: lansarea conţinutului Co-op

Age of Empires 2: lansarea conţinutului Co-op iulie 13, 2021
Age-of-Empires-2

Age of Empires 2 a fost lansat inițial pentru PC în 1999, iar o versiune PlayStation 2 a fost pusă la dispoziție în anul următor.

Ediția definitivă a reprezentat o a 20-a aniversare a lansării jocului original.

Jocul de strategie în timp real a permis inițial jucătorilor să aleagă una dintre cele 13 civilizații pentru a se dezvolta pe o perioadă de 1.000 de ani, până la Epoca Imperială asemănătoare Renașterii.

Noile civilizații au fost adăugate cu numeroasele pachete de expansiune lansate de-a lungul anilor, iar viitorul DLC Dawn of the Dukes va adăuga, fără îndoială, mai multe.

Ediția definitivă a Age of Empires 2 va primi atât o nouă expansiune, cât și un joc cooperativ, oferind astfel jucătorilor șansa de a juca împotriva AI în afara meciurilor multiplayer pentru prima dată. Anunțul a fost făcut ca parte a evenimentului Fan Preview. Ediția definitivă a Age of Empires 2 se va extinde la un set specific de misiuni de campanie și bătălii istorice.

Modul cooperativ a ajuns în Age of Empires II cu actualizarea 50292, a anunțat Microsoft prin intermediul contului Twitter al jocului. Acum, se pot da lupte alături de un prieten în cinci bătălii istorice. Luptele sunt alese special pentru faptul că fac scenarii de cooperare.

Cele cinci bătălii care se pot juca în PUP sunt: Tours, Hastings, Honfoglalas, Kurikara și Bapheus. Ce este diferit în campania cooperativă? În cea mai mare parte, jocul va rula la fel, vor exista obiective bazate pe poveste și același dialog, dar poate fi adus la luptă un prieten.

Conținutul Campaniei Co-Op include 33 de misiuni selectate din șase campanii diferite. Actualizarea viitoare va include toate următoarele conținuturi ale campaniei Co-Op găsite în cele șase campanii:

Saladin: un cavaler arab, Domnul Arabiei, Coarnele lui Hattin, Asediul Ierusalimului, Jihad! Și Leul și Demonul

Attila Hunul: flagelul lui Dumnezeu, Marea Plimbare, Zidurile Constantinopolului, Un logodnic barbar, Bătălia câmpurilor catalauniene și Căderea Romei

Alaric: Bătălia de la Frigidus, Raze Hellas, Giant Falls și Un regat al nostru

Tariq ibn Ziyad: Bătălia de la Guadalete, consolidarea și subjugarea, împărțirea și cucerirea, traversarea Pirineilor și Razzia

Suryavarman I: uzurpare, înăbușirea rebeliunii, o misiune periculoasă și Nirvanapada

Tamerlan: Amir al Transoxianei, Gurkhan al Persiei, Vestitor al Distrugerii, Sultan al Hindustanului, flagelul Levantului și Un titan printre muritori

Mulţi amatori ai acestui joc speră să se inspire din SC2. SC2 a făcut o cooperare foarte bună.

Misiunile sunt destul de provocatoare și au o oarecare varietate. În plus, există o mutație săptămânală care adaugă o altă provocare fiecărei misiuni. Există, de asemenea, un sistem de potrivire pentru cooperare, care facilitează găsirea unui partener.

Probabil că FE va adăuga și aceste lucruri.

Mulţi jucători nu-şi pot imagina că ar lipsi sursa de inspiraţie din cooperativa SC2, dar nu sunt siguri cum ar putea integra unele dintre aspectele care au făcut ca implementarea SC2 să fie atât de bine primită.

Mai exact, sistemul de progresie în care s-ar ridica niveluri de eroi diferiți și deblocarea de abilități diferite pare fără precedent în AOE2.

Sistemele de progresie care au adăugat abilități diferite și deblocări buff care au recompensat anumite stiluri de joc au fost o mare parte din ceea ce au ținut să joace atât de mult.