Tech Reviews

Allview Allbook H: laptop 2-in-1 puternic si versatil la un pret accesibil

Allview Allbook H: laptop 2-in-1 puternic si versatil la un pret accesibil

Allview Allbook H este un laptop 2-in-1 cu ecran tactil, care poate fi transformat intr-o tableta prin plierea display-ului. Acest dispozitiv a fost lansat pe piata in 2021 si a devenit rapid popular datorita specificatiilor sale impresionante la un pret accesibil.

Dotat cu un procesor Intel Pentium Silver N5030 de ultima generatie, Allbook H ofera o performanta puternica si o viteza remarcabila. Acest laptop vine cu 4 GB de RAM si un spatiu de stocare de 128 GB, care poate fi extins prin intermediul slotului pentru cardul SD. In plus, acest dispozitiv are o baterie de lunga durata care poate tine pana la 8 ore de utilizare continua, ceea ce il face ideal pentru cei care au nevoie de un laptop care sa le tina pasul in timpul zilei de lucru.

Allview Allbook H are un ecran Full HD de 14 inch, care ofera o rezolutie clara si detaliile fine. Cu tehnologia IPS, acest ecran ofera unghiuri largi de vizualizare, ceea ce inseamna ca il poti folosi de oriunde din camera. In plus, ecranul tactil iti permite sa navighezi prin sistemul de operare Windows 10 cu ajutorul atingerilor directe, ceea ce il face usor de utilizat.

Un alt avantaj al acestui laptop este designul sau slim si usor, care il face usor de transportat. Allbook H cantareste doar 1,5 kg, ceea ce inseamna ca il poti lua cu tine oriunde ai merge.

In concluzie, Allview Allbook H este un laptop 2-in-1 de calitate, care ofera o performanta puternica, o baterie de lunga durata si un ecran tactil de calitate. Acest dispozitiv este ideal pentru cei care au nevoie de un laptop care sa le tina pasul in timpul zilei de lucru, dar care poate fi transformat intr-o tableta atunci cand au nevoie de mai multa flexibilitate.