Gaming

Bani reali cu Diablo III

Bani reali cu Diablo III

Mulţi consideră jocul pe calculator o pierdere de timp. Pentru majoritatea practicanţilor de gaming înseamnă relaxare şi divertisment, iar pentru o mică parte înseamnă business. Încă din 1999-2000 am auzit poveşti frumoase despre jucători profesionişti, în special pe Starcraft şi Counter Strike. Dar industria s-a dezvoltat tot mai mult, s-au organizat ligi profesioniste şi au apărut competiţiile mondiale.

Mai nou, poţi să faci bani reali şi cu Diablo III. Activision Blizzard, compania care a creat cea de-a treia versiune a jocului Diablo, a lansat serviciul Real Money Auction House, prin intermediul căruia vă puteți dezvolta o afacere prosperă de “fermier” online. În urmă cu câteva zile RMAH era disponibil doar pentru jucătorii din Statele Unite, iar de ieri şi jucătorii europenii se pot bucura de acest serviciu.

Prin intermediul casei de licitaţie puteţi găsi piesa care vă trebuie și pe care o puteţi achiziţiona cu aur din joc sau cu bani din lumea reală. Puteţi scoate la licitaţie obiecte pe care le puteţi transforma în aur, iar aurul Blizzard în bani reali. În acest moment valutele disponibile în care puteţi face tranzacţii sunt dolarii americani, dolarii australieni, euro şi pesos.

Deci practicarea jocurilor pe calculator poate deveni un adevărat business. Ca în orice industrie, nu toată lumea va reuşi să prospere, dar este bine să încerci!