Gaming Tech

Care sunt jocurile gratis de pe PS Plus pentru luna noiembrie?

Care sunt jocurile gratis de pe PS Plus pentru luna noiembrie?

Nimic nu e mai frumos decât să îți imbogățești colecția cu jocuri oferite de pomană. Sony se pregătește să anunțe oficial suita de jocuri gratis pentru posesorii de PS Plus, însă leakerii nerăbdători au făcut săpături și au venit mai devreme, menționând patru din cele șase titluri pregătite.

Jocurile pentru luna decembrie ar trebui să fie anunțate în această seară de către Sony, dar cei care nu pot sta cuminți au șansa de a arunca o privire peste meniu. Asta se datorează lui Dealabs, ale cărui predicții anterioare (pentru jocurile pe septembrie și octombrie) s-au dovedit a fi corecte.

Ce cadouri ne oferă PS Plus luna viitoare?

Potrivit postării de pe Twitter, au fost dezvăluite trei jocuri pentru PS4, iar două dintre acestea vor beneficia și de versiuni native pentru PS5. Care sunt, deci, titlurile? Păi, vorbim despre Knockout City, First Class Trouble și Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, iar primele două sunt cele care vor sosi și cu versiuni native de PS5.

 

Personal, Kingdoms of Amalur mi-a atras în mod special atenția. Este un titlu pe care obișnuiam să-l joc din plin atunci când a apărut în 2012, iar Re-Reckoning reprezintă renașterea acestui RPG fantasy , o remasterizare adusă la zi și cu un gameplay retușat.

Alături de acestea vor fi oferite și trei jocuri VR, cu ocazia aniversării de 5 ani a headsetului. Dealabs a hotărât să nu strice surpriza, dar a menționat că popularul The Walking Dead: Saints & Sinners va face parte din lineup.