Gaming Tech

Dacă refuzi să mai joci Far Cry 6, „El Presidente” va râde te tine pe mail

Dacă refuzi să mai joci Far Cry 6, „El Presidente” va râde te tine pe mail octombrie 28, 2021
Far-cry-6-„el-presidente-va-rade-te-tine-pe-mail

Far Cry 6 a fost una din cele mai interesante lansări de anul acesta, iar aventurile pe insula Yara au fost un adevărat motiv de laudă la adesea producătorilor. Chiar și așa, nici măcar cel mai nou titlu din serie nu ocolește acea practică a „spam-ului” pe mail. Vrei, nu vrei, când iei o pauză lungă de la vreun joc sau vreun serviciu, ai șanse să primești pe mail mesaje care te roagă să revii la aceste obiceiuri.

Ubisoft a decis să se folosească de această strategie pentru a-i impulsiona pe jucători să revină în acțiune, însă nu asta este partea cea mai caraghioasă. De fapt, aceste email-uri sunt formulate astfel încât să sune de parcă ar fi fost scrise de antagonistul jocului, Antón „El Presidente” Castillo (magnificul Giancarlo Esposito).

Să te joci Far Cry 6 de frică, dacă nu din plăcere

Tot mai mulți jucători au început să primească astfel de mesaje în care așa-zisul El Presidente, mai pe șleau, face mișto de ei pentru că nu și-au îndeplinit țelul suprem de pe Yara. Uneori, îți este prezentat și un sumar al inamicilor uciși sau al checkpoint-urilor capturate.

 

Pentru unii, asta reprezintă o tactică de prost gust și agasantă. Pentru alții, mesajele respective sunt doar un mod haios prin care Ubisoft își organizează campania de marketing. În orice caz, lucrurile au luat amploare, iar dezvoltatorii chiar au lansat și un comentariu cu privire la „batjocura” adusă de El Presidente.

 

Email-urile trimise jucătorilor de Far Cry 6 sunt menite să le reamintească acestora să se întoarcă în Yara, într-o manieră amuzantă și isteață. Acestea sunt scrise ca și cum ar veni din partea lui El Presidente însuși. Am luat la cunoștință reacția comunității și i-am împărtășit și lui El Presidente din îngrijorările acesteia. Trebuie să știți că lui Chorizo îi este foarte dor de voi.