Audio

Cea mai buna boxa portabila

Cea mai buna boxa portabila

Atunci cand ascultam muzica preferata cu totii ne dorim un sunet de cea mai buna calitate. Tocmai de aceea, este esential sa stim cum sa alegem cea mai buna boxa portabila pentru a ne putea bucura cu adevarat de un sunet ireprosabil. Iata care sunt criteriile cele mai importante de care trebuie neaparat sa tii cont atunci cand alegi un astfel de produs.

Calitatea sunetului redat

Evident ca si acest aspect este extrem de important. Pentru a face alegerea cea mai buna, este esential sa tii cont de nici mai mult nici mai putin de patru aspecte. In primul rand, numarul de wati influenteaza in mod direct volumul. Daca vrei sa asculti muzica in aer liber atunci va trebui sa alegi o boxa portabila cu 15-20 W, in timp ce pentru interior este recomandata o boxa cu 10 W. Frecventa este si ea importanta, si cu cat aceasta este mai mare cu atat si sunetul va fi mult mai clar.

In ceea ce priveste sistemul audio, o mare parte din boxele portabile care se gasesc in magazine in prezent sunt de tipul 2.0 sau 2.1. Sa nu uitam nici de impedanta, care cu cat este mai mica, cu atat calitatea sunetului va fi mai buna.

Modalitatea de alimentare

O mare parte din boxele portabile care se gasesc pe piata in prezent utilizeaza baterii reincarcabile. Daca alegi un astfel de model, atunci trebuie sa fii foarte atent atat la capacitatea acesteia cat si la durata de functionare. Unele modele sunt ultra performante si pot reda muzica pentru aproximativ 10 ore cu o singura incarcare. In general, o boxa portabila are capacitatea de a reda muzica pentru 6 ore. Din punct de vedere al modalitatii de reincarcare, unele boxe detin functie de incarcare rapida. Incarcarea se poate face prin cablu USB sau la priza.

Portabilitatea

Principalul avantaj al boxelor portabile este acela ca sunt foarte simplu de transportat. Chiar si asa, atat greutatea cat si dimensiunea difera de la un produs la altul. Daca iti doresti un gadget de acest gen care poate fi foarte simplu de transportat in bagaj, atunci este necesar sa te orientezi catre un model de dimensiuni mici, un model compact care are dimensiuni reduse.

Exista boxe portabile de dimensiuni relativ mari precum si modele pe care le poti transporta chiar si in buzunar. Asadar, alege ceea ce ai nevoie si ti se potriveste cel mai bine.

Conectivitatea

In general, boxele portabile se pot conecta simplu si rapid atat la laptop si telefon cat si la tableta, cu ajutorul functiilor Wi-Fi, Bluetooth sau NFC.

Durabilitatea

Pentru ca o boxa portabila o poti lua cu tine pretutindeni, este necesar sa alegi un model rezistent la socuri, un model realizat din materiale super rezistente la socuri si lovituri. Cele din aluminiu sunt mult mai rezistente decat cele din plastic. Mai exista si boxe portabile rezistente la apa, modele care dispun de anumite elemente care le protejeaza de noroi, precum si boxe submersibile care sunt perfecte pentru scufundari.

Cea mai buna boxa portabila – Top 5 boxe portabile

Pentru a veni in ajutorul celor care isi doresc o boxa portabila, am ales 5 modele care dispun de functii ultra moderne, si care redau muzica la o calitate extrem de buna.

1. JBL GO 2 lpx7

Aceasta boxa portabila poate reda muzica pentru aproximativ cinci ore cu o singura incarcare. JBL GO 2 lpx7 poate fi transportata cu usurinta atat la mare cat si la piscina, si se poate conecta prin Bluetooth sau Wi-Fi. Avantajul acestei boxe este acela ca dispune de un design waterproof IPX7, cee ace inseamna ca este rezistenta la apa. In plus, se poate conecta simplu si rapid la apelurile telefonice, iar in ceea ce priveste sunetul acesta este extrem de clar iar zgomotul anulat.

2. JBL Clip 3 lpx7

Acest model dispune de certificare IPX7 pentru rezistenta la apa, si te poate incanta cu muzica preferata pana la opt ore. Boxa are conexiune prin Bluetooth si este realizata din materiale extrem de durabile. Printre functiile pe care JBL Clip 3 lpx7 le detine se mai numara si functia Daisy Chain, functie care permite conectarea a doua boxe Clip 3 pentru amplificarea sunetului si a functiei pentru prelucrarea apelurilor.

3. Sony Srsxb31b

O alta boxa portabila excelenta este si acest model de la Sony. Pentru ca detine functia Extra Bass, o functie care amplifica sunetul, Sony Srsxb31b este perfecta pentru petreceri. Dispozitivul are conexiune Bluetooth si Wi-Fi, si daca utilizezi Wireless Party Chain, atunci poti conecta cu usurinta pana la 100 de boxe wireless, astfel ca muzica si luminile se vor sincroniza excelent pentru o atmosfera extraordinara.

4. Cellara Colectia Soundvibe

Boxa portabila de la Cellara are un timp de functionare de aproximativ sase ore. Boxa poate fi utilizata cu ajutorul conexiunii Bluetooth sau Wi-Fi, si are un design compact. Mai mult decat atat, poate fi utilizata de la o distanta de maxim 10 metri, si detine un microfon pentru preluarea apelurilor telefonice.

5. ZTE SY 211

Ultima din topul nostru dar nu cea din urma este boxa portabila ZTE SY 211. Acest model este compatibil cu PC-ul, tableta, telefonul mobil, sau orice alt dispozitiv modern de redare a muzicii. Distanta de functionare este de aproximativ 10 metri, iar in ceea ce priveste conectivitatea aceasta se realizeaza cu ajutorul functiei Bluetooth.

[saswp-reviews-form]