Gaming

Cele mai bune jocuri Apple Arcade

Cele mai bune jocuri Apple Arcade

Călătoria lui Lego Builder

Lego Builder
Lego Builder

Selectați, rotiți, mișcați și introduceți piese Lego în locurile potrivite pentru a construi și a crea ceea ce vă doriţi, trecând astfel la următorul nivel. Pentru început, vi se va aminti de Monument Valley, deoarece Builder’s Journey are un nivel cu peisaje sonore, fiind în cea mai mare parte, un joc de puzzle destul de simplu.

Pentru a şti cum funcţionează acest joc, vă puteți petrece timpul experimentând-l. Pentru fanii Lego, efectele sonore perfecte încadrează jocul într-o categorie de nivel înalt.

Pilgrims

Pilgrims
Pilgrims

Acest joc de aventură este frumos realizat, cu un stil artistic destul de ciudat și cu o muzică plină de spirit. Pe măsură ce jucaţi trebuie să explorați o hartă, să întâlniți personaje ciudate și să aflați cum să obțineți lucrurile de care aveți nevoie pentru a progresa.

De exemplu, un hangiu vrea un pește gătit în schimbul unei sticle de băutură; pe măsură ce jucaţi lucrurile devin mult mai ciudate decât atât. Animațiile şi efectele sonore fac ca procesul de testare – pe măsură ce încercați diferite obiecte pe diferite personaje – să fie cu adevărat distractiv și uneori hilar.

Comenzile reprezintă simple atingeri, iar obiectele și personajele sunt reprezentate prin cărți adunate într-un dosar ce se află în partea de jos a ecranului; este un design inteligent și simplu, care funcționează perfect pe un iPhone sau iPad. Producătorii, Amanita Design, au fost designerii creativi din spatele Machinarium și Samorost.

Manifold Garden

Manifold Garden
Manifold Garden

Lumea puzzle-ului geometric este inspirat de Escher. Cărora le place să îi joace trebuie să navigheze pe o serie abstractă de structuri ce par să se repete tot timpul, în timp ce rezolvă o dezvoltare a puzzle-urilor.

Dezvoltatorul William Chyr a petrecut șapte ani dezvoltând acest joc și este uimitor din punct de vedere vizual, cu puzzle-uri captivante care necesită răbdare. Acest joc a fost nominalizat pentru mai multe premii şi selectat ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri ale anul 2019 din New Yorker.

Super Mega Mini Party

Super Mega Mini Party
Super Mega Mini Party

Dacă sunteți în căutarea unei distracții multiplayer, veți găsi aici opt mini-jocuri rapide care acceptă până la patru jucători. Puteți alege să creați o petrecere și să invitați prieteni sau să vă alăturați celor online, pentru a concura în scopul cunoaşterii mini-jocurilor.

Jocurile sunt foarte diferite, dar sunt ușor de jucat pe un iPhone cu comenzi pe ecran tactil. Multe se bazează pe jocuri familiare, populare, iar ceea ce au în comun este competiția. Super Mega Mini Party este extrem de distractiv atunci când îl joci împreună cu prietenii în aceeași încăpere.

Este ideal pentru familie, cu un stil de artă drăguț, cu desene animate și efecte sonore puţin mai ciudate. Dezvoltatorul, Red Games, a promis că va adăuga în curând mai multe mini-jocuri și personaje.

Ce este golful?

Ce este golful
Ce este golful

Acest joc inteligent de puzzle este extrem de distractiv. La prima vedere, pare a fi un simulator de golf, dar de îndată ce începeți să jucați, surprizele nu încetează să apară.

Este extrem de bine prezentat, cu o mulțime de glume care îi vor face pe jucători să râdă în hohote și o serie de referințe și omagii. Există o mulțime de puzzle-uri de învins, unele ușoare, altele foarte grele.

În timp ce unele jocuri Apple Arcade se joacă cel mai bine pe un iPad cu un controler de joc, acesta este un joc perfect care se potriveşte de minune pe un iPhone.

Sayonara Wild Hearts

Sayonara Wild Hearts
Sayonara Wild Hearts

Frumos animat și bine conceput, acest joc atrage orice jucător pasionat. Este un joc în care vei alerga, vei zbura și vei îndruma skateboard-urile şi motocicletele printr-un peisaj de vis. Modul de joc este extrem de fascinant.

Inspirat în mod clar de Rez, acest joc este atât de frumos realizat și de distractiv atât de captivant încât merită să fie jucat.

Este un joc de acțiune ce a fost creat de dezvoltatorul suedez Simogo și publicat de Annapurna Interactive. Este un joc în care Sayonara Wild Hearts urmărește povestea unei tinere infrânate printr-un peisaj suprarealist.

Oceanhorn 2: Cavalerii regatului pierdut

Oceanhorn 2 Cavalerii regatului pierdut
Oceanhorn 2 Cavalerii regatului pierdut

Este un joc video de acțiune și aventură ce a fost dezvoltat de studioul finlandez Cornfox & Bros. A fost lansat ca joc Apple Arcade pe 19 septembrie 2019. Acest joc reprezintă continuarea jocului Oceanhorn din anul 2013 “Monster of Uncharted Seas”.

“Oceanhorn 2: Cavalerii regatului pierdut”, stabilit cu câteva sute de ani înainte de evenimentele din primul capitol, te conduce într-o călătorie magică prin imensa lume Gaia, plină de mitologie și de tradiții.

Comenzile contextuale vă vor ajuta atât să direcționați acești aliați în luptă, cât şi să reuşiţi să rezolvați cele mai inteligente puzzle-uri ale jocului!

 

Razer-Blade-17
Postarea Anterioara