Gaming

Cele mai bune jocuri gratuite pentru iPad 2020

Cele mai bune jocuri gratuite pentru iPad 2020 noiembrie 26, 2020
Games-IPad

Vă plac jocurile iPad?

Ce părere aveţi de cele gratuite? Există o listă care include 15 jocuri de top pentru iPad, toate fiind gratuite.

Toate acestea merită a fi descărcate şi jucate pe tableta Apple.

1. Super Cat Tales 2

Super-Cate-Tales-2

Jocurile platformă de pe iPad sunt ceva de genul mixt, întrucât acestea sunt greu de controlat. Având în vedere diferența de dimensiune dintre un iPad mini și un iPad Pro, comenzile de pe ecran tind să funcționeze pe toate iPad-urile numai dacă sunt complet configurabile. Super Cat Tales 2 este un joc care simplifică întregul sistemul de control la două butoane.

Este un joc care are peste 100 de niveluri. Pisicile pot merge pe sub apă, pot sparge ziduri, unele nu au forţă deloc etc. Acest joc are un sistem de control care implică mişcarea la dreapta sau la stânga ţinând apăsat în aceea direcţie.

Este un joc mai bun decât Super Mario Bros, are câteva elemente de Mega Man şi pisici extrem de haioase.

2. Asphalt 9: Legends

Asphalt-9-Legends

Este un joc în care vă puteţi bucura de comenzile intuitive TouchDrive.  Se pot finaliza peste 800 de evenimente în modul carieră solo și se pot înfrunta până la 7 jucători în timp real în modul multiplayer. Vă puteţi crea propriul club de curse pentru a recruta jucători şi pentru a concura ca o echipă pentru a fi cel mai bun din lume!

3. Super Fowlst 2

Super-Fowlst-2

Este al treilea joc din seria Fowlst. Noțiunile de bază rămân la fel ca în Fowlst și Super Fowlst.

Demonii sunt din ce în ce mai răi, șefii sunt mai duri și doar un singur pui îi poate opri!Fowlst se întoarce într-o nouă aventură cee are ca scop înlăturarea băieților răi şi evitarea oricărui pericol. Există foarte mulţi dușmani care trebuie !

Pe iPad, Super Fowlst 2 are imagini frumos detaliate, iar ecranul permite o vizualizare foarte clară a jocului.

4. Void Tyrant

Void-Tyrant

Galaxia se află într-un mare pericol. Este un joc în care principala sarcină este aceea de a călătorii dincolo de stele pentru a intra în Piramida Haosului îi pentru a restabili Ochii lui Chronos. Nu este o misiune uşoară. Se alege un erou mai puternic; se duc bătălii puternice cu inamicii, iar în timpul călătoriei trebuie descoperite planele îndepărtate. Void Tyrant este unul dintre cele mai frumoase jocuri de strategiede pe platformă.

5. SpellTower +

SpellTower

SpellTower este un joc video de puzzle în care jucătorul trebuie să creeze cuvinte cu ajutorul a mai multor litere. Jocul are mai multe moduri de joc și un mod de luptă multiplayer.

6. Dashy Crashy

Dashy-Crashy

Dashy Crashy un joc destul de simplu. Pe măsură ce jucați, mașinile noi sunt distribuite întâmplător ca premii, dar acestea nu sunt doar skin-uri noi, ele conferă puteri bonus. Puteţi conduce un autobuz școlar pentru a obține puncte suplimentare în vederea completării sumelor.

Suportul multitouch vă permite o deplasare rapidă pe mai multe benzi; puteți crește viteza suplimentară, iar evenimentele speciale vă obligă să reacționaţi rapid la orice vă iese în cale.

7. Power Hover: Cruise

Power-Hover-Cruise

Acesta este un joc minunat, cu obiecte minunate şi peisaje superbe. Sunetul jocului este excelent. Este un joc de acţiune în care se rulează roboţi hoverboard.

Varietatea din interior este deosebit de impresionantă, deoarece te miști doar la stânga și la dreapta pentru a evita obstacolele. Fiecare etapă a jocului este distinctă: fie te situezi în interiorul unei piramide, fie în zig-zag printre diferite obstacole.

8. Shadowgun Legends

Shadowgun-Legends

Lansat în 2018, Shadowgun Legends este un joc video gratuit de tip shooter, realizat pentru dispozitivele Android și iOS.

Jocul este format din mai mult de 200 de misiuni de campanie pentru un singur jucător și multe moduri de joc multiplayer. Jucătorii pot progresa prin îndeplinirea misiunilor ce le-au fost date. Prin finalizarea fiecărei misiuni, jucătorii vor fi recompensaţi cu puncte de experiență, permiţându-le să progreseze.

Jocul descrie progresul luptei împotriva chinului.

9. Sticky Terms

Sticky-Terms

Sticky Terms este un nou joc de cuvinte. Este un joc care vă solicită să adunaţi părţi ale literelor pentru a crea cuvinte care nu au traducere în alte limbi.

început jocul poate părea dificil, dar pe măsură ce jucaţi veţi progresa. De la primul şi până la ultimul puzzle,  Sticky Terms este o încântare.

10. I Love Hue Too

I-love-Hue-Too

I Love Hue este o călătorie blândă spre culoare și percepție. Este un joc în care se reordonează mozaicurile de plăci colorate în spectre perfect ordonate. A fost creat pentru jucătorii cărora le plac jocurile de puzzle frumos realizate sau pentru aceia care îşi doresc momente de relaxare.

Fiecare provocare începe ca un tot armonios.

Este un joc cu peste 900 de nivele de parcurs și șase coloane sonore ambientale pentru a-ți atrage atenţia.

11. Oco

Oco

OCO este un puzzle extrem de inteligent. Puteţi crea și partaja propriile modele folosind editorul încorporat, explorând și explorați mii de niveluri generate de utilizatori online.

Este un joc ce are 150 de nivele. Este un joc distractiv,uneori dificil, dar nu atât de deficit încât să nu poată fi jucat.

Include o caracteristică în care îți poți crea propriul nivel și poți juca la alte nivelele.

12. Williams Pinball

Williams-Pinball

Williams Pinball are 2 părţi: cea autentică și cea fantastică. Această aplicație caută să refacă mesele clasice de pinball. Fiecare masă poate fi redată în forma sa originală cu personaje interactive 3D create recent. Simularea Zen’s Pro Physics oferă cea mai autentică experiență de pinball.

Această aplicație este făcută de Zen Studios.

13. Time Locker

Time-Locker

Time Locker este un joc arcade foarte distractiv. Viteza timpului în joc este controlată de viteza cu care joci. Se joacă cu o mulțime de personaje diferite, toate cu abilități diferite. Este un joc în care poţi vedea cât timp poți supraviețui într-o lume cu o mulțime de diferite tipuri de animale care se mișcă diferit!

14. Pico Rally

Pico-Rally

PICO RALLY este un joc de curse în care jucătorii trebuie să conducă mai multe ture în jurul pistelor. Jocul are comenzi tactile simple. Obiectivul principal al cursei este să fii mereu primul; uşor de spus, mai greu de făcut atunci când concurenţii sunt dispuși să te lovească mereu.

15. Missile Command: Recharged

Missile-Command

Este un joc de acţiune în care jucătorii trebuie să-și apere bazele prin aruncarea de rachete. Puteţi lansa contra-rachete pentru a vă proteja; a avea ţintă este un avantaj de câştig în momentele dificile.