Business Masini

Dacia recheamă 10.000 unități Sandero în service

Dacia recheamă 10.000 unități Sandero în service

Este vorba de modelele cu motor aspirat de 1l benzină și 65 CP. Acestea pot avea probleme la conducta de alimentare cu combustibil.

La unele unități este posibil ca aceasta să nu fie fixată corect, iar de la vibrațiile din timpul utilizării să se desprindă. Acest lucru ar permite benzinei să ajungă în compartimentul motor, iar de aici până la un prezumtiv incendiu mai este puțin.Dacia recheamă 10.000 unități Sandero în service

În țară au fost rechemate puțin peste 1300 de mașini, restul fiind vândute pe alte piețe. Intervenția durează aproximativ o oră, iar dacă defectul este identificat, întreaga conductă este înlocuită. Cam la fel a fost și acum 10 ani, când m-au chemat pe mine cu Loganul în service, din cauza unor sigilări prost efectuate la îmbinările subate ale caroseriei. M-au servit atunci cu cafea și mi-au făcut un tur al reprezentanței să îmi arate modelele noi pe care le aveau.

Lansat acum un an, Sandero este unul dintre cele mai bine primite modele ale Dacia, lucru care a permis producătorului din Pitești să se mențină în topul vânzărilor din România și din Europa.

Dacia a anunțat că modelul Stepway nu este afectat de problemă.