Gaming Tech

DARQ: Complete Edition poate fi descărcat gratuit

DARQ: Complete Edition poate fi descărcat gratuit

Încă o săptămână, încă un joc sau două free to keep. Cum ar spune Mads Mikkelsen în filmul Rogue One: A Star Wars Story, „it’s a peaceful life”. De data aceasta avem parte de un adventure întunecat și ceva mai deosebit. Este vorba despre DARQ, iar acesta este oferit gratuit în varianta Complete Edition.

Ajută-l pe Lloyd să revină la realitate!

DARQ spune povestea lui Lloyd, un băiat care descoperă subit că trece printr-un vis lucid. Din păcate, Lloyd află că visul său s-a transformat foarte repede într-un coșmar din care se chinuie să scape. Băiatul este forțat să-și exploreze cele mai întunecate colțuri din subconștientul său, iar pentru a scăpa va trebui să încalce legile fizicii și să învețe să manipuleze această nouă dimensiune.

Aici intervii tu. Vei avea de rezolvat puzzle-uri complexe și interesante, existând momente când vei întoarce totul cu susul în jos, la propriu. Ești lipsit de apărare în fața monștrilor, așa că singura ta șansă este să te ascunzi și să rămâi în umbre.

DARQ

DARQ este un titlu superb din punct de vedere estetic, având o coloană sonoră pe măsură, adică opera unor nume pe care le regăsim în sunetele captivante din Cyberpunk 2077 și Hitman. Un proiect fascinant al celor de la Unfold Games, DARQ este dovada că nu ai nevoie de jocuri AAA ca să simți că încerci ceva deosebit de artistic.

De unde puteți descărca gratuit DARQ?

Aveți nevoie de un cont de Epic Games Store. Acolo veți putea accesa pagina jocului pentru a-l adăuga permanent în librăria voastră. DARQ va fi disponibil din această seară, de la ora 18. Între timp, mai aveți timp să puneți mâna pe Among the Sleep, un titlu similar și impresionant de avantgardist.