Masini Tech

Proprietarii de Tesla pot acum să transmită de la distanță imagini live de la camerele mașinii lor

Proprietarii de Tesla pot acum să transmită de la distanță imagini live de la camerele mașinii lor octombrie 28, 2021
Tesla-owners

Modul Sentry de la Tesla, caracteristica care folosește camerele mașinii ca sistem de supraveghere pentru a prinde potențiali hoți și vandali, a fost actualizat pentru a le permite proprietarilor să vadă un flux live, raportează Electrek.

Funcția „Acces la camera live în modul Sentry” este lansată odată cu actualizarea software-ului Tesla 2021.36.8, dar în prezent pare să funcționeze doar cu aplicația iOS a producătorului. O versiune Android nu a fost încă confirmată.

„Acum puteți vedea de la distanță împrejurimile mașinii când sunteți parcat pentru a confirma siguranța mediului înainte de a vă întoarce la mașină”, așa descriu notele de lansare ale Tesla noua caracteristică. Este o actualizare semnificativă pentru funcția Sentry Mode a vehiculului, care a fost lansată inițial în 2019. Deși au existat soluții de soluționare, Sentry Mode a înregistrat până acum filmări la nivel local, ceea ce este excelent pentru a avea o evidență a incidentelor ulterioare, dar nu oferă o mare parte a indicației a ceea ce se întâmplă în prezent cu mașina dvs. Într-un tweet, CEO-ul Elon Musk adaugă că această funcție le permite proprietarilor să vorbească de la distanță prin difuzorul mașinii atunci când este activată.

Funcția este inclusă în abonamentul Tesla Premium Connectivity, care costă 10 USD pe lună după o perioadă de încercare gratuită inițială (în prezent, 30 de zile pentru achizițiile Model 3 și Y și un an cu Model S și X). Alte caracteristici ale caracteristicii Premium Connectivity includ accesul la servicii de streaming video și muzica prin intermediul centrului de infotainment al mașinii, precum și alte funcții precum vizualizarea traficului în direct.

Conform notelor de lansare ale Tesla, filmările transmise în flux de la mașină sunt criptate de la capăt la capăt, ceea ce înseamnă că numai tu poți vedea filmările. Ai grijă doar la consumul crescut al bateriei, despre care proprietarii Tesla au raportat că poate crește atunci când folosești Modul Sentry.