Tech Tableta

Orange Tahiti – cea mai noua tableta de la Orange

Orange Tahiti – cea mai noua tableta de la Orange

Tableta Orange Tahiti poate fi cumpărată la preţuri începând cu 49 de euro împreună cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. Prin acest abonament, clienţii beneficiază de acces nelimitat la internet, opţiunile gratuite Happy Night şi Cost Control şi download la viteze mari pentru primii 15 GB.

Orange Tahiti are un ecran tactil de 7 inchi cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi prin sistemul său de operare Android 3.2 (Honeycomb) oferă acces la aplicaţiile din Android Market. Astfel, clienţii sunt la curent cu ultimele ştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sau Twitter.

Tableta cântăreşte doar 390 g şi are o cameră de 5 MP pentru înregistrări video şi fotografii. În plus, include o memorie internă de 8 GB, un slot de card micro SD, 3G HSPA+, ieşire video HDMI şi are o baterie ce poate susţine redarea video şi navigarea pe internet prin Wi-Fi până la 6 ore.

Procesorul Dual Core 1.2 GHz asigură procesarea optimă a mai multor funcţii în acelaşi timp. Ecranul tactil LCD este ideal pentru vizionarea filmelor, citirea cărţilor electronice sau chiar pentru folosirea sistemului GPS pentru orientarea pe căile rutiere.