Gaming Tech

Dbrand dezvăluie noile PS5 Darkplates la câteva zile după ce a tras originalele

Dbrand dezvăluie noile PS5 Darkplates la câteva zile după ce a tras originalele

Dbrand a dezvăluit un design nou pentru PS5 Darkplates la doar câteva zile după ce a scos originalele de la vânzare.

Dacă nu erați familiarizați cu Darkplates-urile originale, arătau exact ca carcasele laterale ale unui PS5, dar în loc să fie albe, erau negre mat. În comercializarea primei versiuni, compania l-a ademenit pe Sony să „Continueze, dă-ne în judecată”, iar Sony a surprins în mod surprinzător o amenințare legală. Șocant, la doar câteva zile după ce a făcut o mare duhoare publică cu privire la forțarea Sony de a trage vechea versiune, Dbrand este deja gata cu un nou design. Compania spune că sunt în curs de dezvoltare din septembrie, dar în mod convenabil nu ne-ar spune când Sony a trimis încetarea și renunțarea la început.

Darkplates 2.0 arată puțin diferit de modelul original. În timp ce se atașează în continuare la părțile laterale ale PS5, noile plăci întunecate sunt mai rotunjite în loc să aibă la fel de mult aspectul gulerului ascuțit, asociat cu consola Sony. (Au, de asemenea, acum un orificiu proeminent chiar lângă ventilatorul PS5.) Noile plăci întunecate sunt disponibile în trei culori – negru mat, un „gri retro” și alb.

Darkplates 2.0 în alb.
Imagine: Dbrand

Dar este noul design o diferență suficientă pentru a evita mânia Sony? Dbrand susține acest lucru, chiar mergând până la a îndrăzni o parte din text pentru noi:

Prin crearea unui design nou, Darkplates 2.0 închide cu succes bucla acestei dispute și neutralizează orice cerere viitoare de încălcare a Sony.

Cu toate acestea, în scrisoarea originală de încetare și renunțare, Sony amenință să inițieze acțiuni în justiție, cu excepția cazului în care Dbrand face trei lucruri:

1. Încetează și elimină imediat și permanent orice marketing și promovare pentru și încetează toate vânzările la nivel mondial de plăci frontale care conțin configurația produsului plăcilor frontale PSS ale SIE sau orice configurație similară a produsului, incluzând, fără limitare, toate plăcile frontale care se vând în prezent la dbrand com;

2. Încetează și renunță imediat și permanent la orice comercializare și promovare pentru și încetează toate vânzările la nivel mondial de produse sau ambalaje care poartă marca PlayStation Family Mark, Modified Shape Mark Design, orice alt PlayStation Mark sau orice alte indicii ale SIE; și

3. Încetează și elimină imediat și definitiv orice utilizare la nivel mondial a mărcilor PlayStation, a oricăror mărci similare și a oricăror alte mărci, mărci sau indicii asociate cu SIE sau afiliații săi, inclusiv fără limitare în numele produselor.

Dbrand nu ar merge atât de departe, spunând că compania respectă efectiv articolele două și trei. Compania își ridică, de asemenea, propria versiune a întrebării: „Sony va mai da în judecată nemernici?”

Răspunsul? Probabil. Diferența de data aceasta este că am creat un design original pentru care nu au nicio bază pentru a pretinde încălcarea drepturilor. Dacă vor să încerce, ar fi mai bine să fie gata să plătească taxele noastre legale.

Noile plăci întunecate vor costa 59 USD în precomenzi și 69 USD când vor fi disponibile în mod regulat. Dbrand spune că primul lot va fi livrat în noiembrie, iar stocul va ieși în valuri lunare după.