Gaming Tech

Diablo 3 – precomanda (lansare 15.05.2012)

Diablo 3 – precomanda (lansare 15.05.2012) ianuarie 4, 2022Leave a comment
Featured-image

Diablo 3 se află pe ultima sută de metri până la marea lansare. După aproximativ 12 ani, va veni să înlocuiască unul dintre cele mai titrate RPG-uri din industria jocurilor pe calculator – Diablo 2. Sunt dezamăgit pentru că a trebuit să treacă mai bine de un deceniu până la o nouă versiune.

Să sperăm că Blizzard nu ne va dezamăgi. Data oficială de lansare este setată pentru 15 mai 2012. Pe eMAG, Diablo 3 este la precomandă – preţ 229.90 lei. Există şi Diablo 3 Collector’s Edition pentru PC la 479,99 Lei.
Pachetul Collector`s Edition cuprinde:
-Diablo III full game.
-Behind the scenes making of DVD.
-Diablo III Soundtrack.
-The Art of Diablo III book.
-Stick Diablo skull 4 GB USB
-Jocurile Diablo II si Diablo II: Lord of Destruction pe stick
-Special digital bonus features:
-”Aesthetic Artifacts” in Diablo III: Doua color dyes (Bottled Cloud si Bottled Smoke)
-Glowing Tyrael’s Angelic Wings. Puteti folosi toate aceste elemente de cate ori doriti, si se pot transfera la alte caractere pe un singur cont, prin intermediul shared Stash.

Să revenim la Diablo 3. Acțiunea jocului are loc în Sanctuary, o lume a fanteziei întunecate. Succesorul lui Diablo 2 vine cu o interfață ușor de folosit, acțiune rapidă și un gameplay plin de suspans și confruntări frenetice. Poți alege între 5 clase de personaje – Witch Doctor, Barbarian, Wizard, Monk și Demon Hunter.

Noul motor grafic 3D este combinat cu fizica Havok pentru a oferi o experiență nouă pentru jucătorii action RPG. Mediile înconjurătoare includ zone de interior și exterior, cu zone interactive, obstacole, capcane și elemente ce pot fi distruse. Single-player-ul este completat de modurii cooperative și competitive pentru multiplayer.

În prezent, Diablo 3 se află într-o versiune BETA şi poate fi testată de cei mai norocoşi gameri. Revenim cu detalii pe măsură ce le vom afla şi noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.