Tech Gaming

Lansarea Watch Dogs vine cu premii de 5000 de lei in showroom-ul eMAG

Lansarea Watch Dogs vine cu premii de 5000 de lei in showroom-ul eMAG

Watch Dogs, unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale momentului, încinge din nou atmosfera la eMAG propunând pasionaţilor de gaming din România un eveniment în cadrul căruia pot încerca noua creaţie Ubisoft pe console PlayStation 4.

Dezvoltat de Ubisoft Montreal, studioul responsabil de jocuri legendare precum Assassin’s Creed sau Far Cry, noul joc Watch_Dogs prezintă o lume în care sistemele informaţionale interconectate uşurează viaţa oamenilor, dar reprezintă în acelaşi timp şi un pericol real. Hackerii pricepuţi şi rău intenţionaţi pot să şteargă banii din conturile cetăţenilor din câteva mişcări, pot accesa informaţii personale folosind un smartphone, pot bloca traficul rutier manipulând sistemele de coordonare a circulaţiei cu o simplă tabletă sau pot lăsa oraşe întregi fără energie electrică din câteva comenzi pe calculator. Un astfel de criminal e şi Aiden Pearce, al cărui stil de viaţă a dus la pierderea familiei sale. Intrând în pielea lui Pearce motivat de dorinţa de răzbunare şi având la dispoziţie o serie de abilităţi perfecţionate de-a lungul vieţii sale de criminal, jucătorii vor descoperi o poveste mai amplă care transformă oraşul Chicago într-un adevărat câmp de luptă.

Marţi, 27 mai, toţi pasionaţii de gaming sunt invitaţi să-şi încerce abilităţile de hacker, în cadrul unui eveniment special, găzduit de Mircea Dumitriu (KiMO), redactor-şef şi fondator al publicaţiei Nivelu’2. Pentru a sărbători cum se cuvine momentul lansării se vor pune la bătaie o sumedenie de premii, a căror valoare totală depăşeşte 5000 de lei. Pe lângă ediţia de colecţie, Ded Sec, şi ediţii Day1 ale jocului Watch_Dogs, participanţii vor putea câştiga tricouri, şepci, măşti, brelocuri, postere sau huse de telefon. Vor exista mai multe posibilităţi de a intra în posesia obiectelor promoţionale, contribuind atât norocul, cât şi cunoştinţele despre joc şi despre studioul producător. Primele premii, postere A2 imprimate pe ambele părţi, pot fi deja câştigate de cei care intră pe blogul eMAG http://blog.emag.ro/2014/05/watch-dogs-se-lanseaza-la-emag/ şi răspund corect la o întrebare simplă. Cei mai norocoşi dintre participanţii acestui eveniment vor putea pleca cu următoarele premii:

Aşadar, toţi fanii sunt aşteptaţi pentru a sărbători lansarea unuia dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, Watch_Dogs, marţi, 27 mai 2014, începând cu orele 19:00, la showroom-ul eMAG Crângaşi, situat în incinta Grant Shopping Center, Şoseaua Virtuţii, Nr. 148.

Iphone-5
Postarea Anterioara