Smartphones Tech

Lansarea iPhone 5 la Cosmote

Lansarea iPhone 5 la Cosmote

Aşteptarea a luat sfârşit. Cel mai mediatizat terminal mobil a ajuns în România. De astăzi, 2 noiembrie, iPhone 5 se găseşte în oferta magazinelor online şi a operatorilor de telefonie mobilă. Pentru prima dată am participat la un eveniment de lansare mai mult din curiozitate. Cosmote România a strâns oameni din presă, bloggeri şi fanii noului iPhone în magazinul de pe Magheru, un loc care s-a dovedit a fi prea mic pentru mulţimea adunată.

După cum bine ştiţi, eu nu sunt un fan al ecosistemului Apple, dar asta nu înseamnă că nu apreciez gadgeturile produse de compania din Cupertino, California. Preţ de câteva minute am butonat noul iPhone 5. Mi-a plăcut cum arată, cum se mişcă, cum se așază în palmă, chiar dacă unii l-au criticat pentru display-ul mai îngust şi mai lung. Are un design simplu, minimalist, iar sub carcasă ascunde o configuraţie foarte bună. Sper să-l testez într-o bună zi, chiar m-a făcut curios şi vreau să-l încerc.

În oferta Cosmote se găseşte în variantele cu 16/32/64 GB spaţiu de stocare, iar preţurile sunt cuprinse între 999 lei şi 3460 lei la abonamente. Accesaţi pagina iPhone Cosmote pentru mai multe detalii. Cred că sunt preţuri cam piperate pentru România, dar un fan adevărat Apple niciodată nu se uită la preţ.

Legat de atmosfera de lansare, pot să spun că a fost peste aşteptările mele. Am văzut oameni care au suportat ploaia preţ de câteva zeci de minute, au venit mulţi curioşi să-l vadă şi să-l butoneze, alţii au venit pentru vedetele Smiley şi Mihai de la Doza de Haş. Răzvan a surprins în câteva cadre cam ce s-a întâmplat pe Magheru 35, de la ora 20:45.