Gaming Tech

Media Galaxy anunta lansarea Diablo III – Reaper of Souls

Media Galaxy anunta lansarea Diablo III – Reaper of Souls

Diablo III – Reaper of Souls, titlul dezvoltat de studioul Blizzard Entertainment, face parte din acea categorie a jocurilor care au inventat cuvântul „gamer”. O serie cu o istorie impresionantă în spate, care garantează și acum, la mulți ani după lansarea primului titlu, o doză serioasă de distracție și adrenalină.

După povestea din Diablo III, în care acțiunea se desfășura în Sanctuary, fantastica lume întunecată ce a fost salvată din brațele forțelor malefice conduse de Diablo, ar fi trebuit să urmeze o eră a speranței. În schimb, povestea întunecată continuă prin apariţia lui Malthael, arhanghelul căzut din ceruri, personaj dispărut imediat după evenimentele descrise la sfârșitul jocului Diablo II: Lord of Destruction. În Diablo III: Reaper of Souls, acesta se reîntoarce că Înger al Morții. Jucătorilor le revine sarcina de a-l găsi pe Malthael și de a-l opri înainte ca acesta să dezlănțuie haosul asupra tărâmului Sanctuary.

Diablo III: Reaper of Souls prezintă un nou capitol întunecat, terifiant și captivant din conflictul ce se desfășoară în tărâmul Sanctuary. Jocul accentuează caracteristicile principale ale francizei Diablo prin exploatarea mediilor, misiuni noi epice, înfrângerea noilor monștrii și noi funcții ce permit îmbogățirea personajelor cu obiecte noi, legendare, opțiuni noi pentru Blacksmith și Jeweler și multe altele.
Alte caracteristici ale jocului:

Pasionații de jocuri pot face ravagii printre legiunile râului de-a lungul mediilor 3D generate aleatoriu şi vor avea de înfruntat nenumărați răufăcători demonici, descoperind misiuni în noi așezări.

Media Galaxy și Diablo III – Reaper of Souls cheamă toți iubitorii și pasionații de jocuri în data de 24 martie, orele 23.00, la Media Galaxy Orhideea pentru lansarea jocului la miezul nopții. Cu acest prilej Media Galaxy va oferi o multitudine de premii și surprize celor prezenti: concurs cosplay, quiz-uri pentru cei mai înrăiți fani, jocuri Diablo III: Reaper of Souls Standard Edition și Collector’s Edition, precum și materiale de colecție originale Diablo III: Reaper of Souls.

Suprize pentru cumpărători (se oferă în toate magazinele deschise în seara lansării:
· La fiecare achiziție a unu joc Diablo III Reaper of Souls Collector’s Edition clientul va primi un tricou Diablo III Reaper of Souls oficial (în limită stocului disponibil)
· La fiecare achiziție a unui joc Diablo III Standard Edition Reaper of Souls clientul va primi un poster cadou Diablo III oficial (în limită stocului disponibil)

Pe lângă evenimentul de la Media Galaxy Orhideea, lansări la miezul nopții vor mai fi și în alte orașe în magazinele Altex și Media Galaxy din orașe, precum: Cluj ,Iași , Constanța , Brăila, Timișoara , Galați ,Bacău , Piatra Neamț , Râmnicu Vâlcea ,Baia Mare, Târgoviște, Alba Iulia, Ploiești, Pitești, Sibiu, Arad, Târgu Mureș, Oradea, Suceava, Brașov. De asemenea, în București vor mai fi deschise pe data de 24 la miezul nopții și magazinele din Mall Vitan, Liberty Center, Plaza și Promenada.