Gaming Tech

NVIDIA anunță pachetul Guardians of the Galaxy, care te răsplătește pentru cumpărăturile tale

NVIDIA anunță pachetul Guardians of the Galaxy, care te răsplătește pentru cumpărăturile tale

Square Enix se pregătește de lansarea lui Marvel’s Guardians of the Galaxy, iar NVIDIA are un motiv de sărbătoare, întrucât jocul va beneficia de reflexii cu Ray-Tracing și DLSS. Și pentru a marca acest moment, producătorul de plăci video anunță și un pachet promoțional: la fiecare laptop sau sistem desktop eligibil achiziționat, vei primi gratuit o copie a jocului.

Pentru a primi jocul, nu trebuie decât să cumperi un laptop sau sistem nou care are în componența sa o placă video NVIDIA GeForce RTX de ultimă generație. Adică pentru orice configurație care include RTX 3060 sau o placă mai puternică, vei primi o cheie de activare a jocului. Marvel’s Guardians of the Galaxy va fi lansat pe data de 26 Octombrie 2021.

Poate că unii vă întrebați de ce nu primești o copie a jocului și în momentul achiziției unei plăci video. Dacă arunci însă o privire în piață, vei observa că nu prea mai merită să dai banii pe un GPU separat, iar un desktop pre-asamblat sau un laptop îți va oferi mai multă performanță pentru suma plătită, în comparație cu un sistem făcut „pe piese” al cărui preț va fi umflat de placa video.