Gaming

O nouă actualizare pentru Call of Duty

O nouă actualizare pentru Call of Duty

Call of Duty este o succesiune de jocuri video. Acțiunea primelor jocuri din serie se situează în perioada celui de-al Doilea război Mondial; începând cu Modern Warfare urmat de Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 și Black Ops, Call of Duty: Black Ops 2 stabilite în timpul Războiului Rece. Acțiunea din Call of Duty: Advanced Warfare este situată în anul 2059.

Toate Jocurile Call of Duty sunt atât publicate, cât şi deținute de Activision. Cele mai multe jocuri au evoluat datorită lui Infinity Ward și Trevarch. Jocurile utilizează mai multe feluri de motoare grafice. Printre cele mai importante se numără: id Tech 3, Treyarch NGL, și IW 5.0.

Call of Duty: Black Ops Cold War și Warzone vor primi actualizarea sezonului 4 Reloaded pe 15 iulie. Această actualizare va adăuga mai mult conținut la ceea ce a introdus actualizarea sezonului 4 din 17 iunie.

Actualizarea va aduce o nouă hartă, moduri, arme și multe altele. Call of Duty: Warzone va primi un mod de joc bazat pe obiective numit Payload, killstreak etc. Call of Duty va primi o serie de noi funcții și modificări: Black Ops Cold War și Warzone, cu actualizarea sezonului 4 Reloaded lansată pe 15 iulie.

Black Ops Cold War va fi actualizată pe 13 iulie și Warzone va primi actualizarea pe 14 iulie. Noul conținut va fi apoi disponibil pe ambele jocuri începând cu 15 iulie. Call of Duty: Black Ops Cold War va dezvălui următorul capitol din povestea Dark Eether numită Mauer Der Toten.

În acest mod, jucătorii vor trebui să navigheze pe străzile întunecate pentru a ajunge la diferite repere cheie în timp ce luptă împotriva zombilor.  Mule Kick din originalul Call of Duty: Black Ops va reveni cu Mauer Der Toten și va oferi jucătorilor capacitatea de a purta trei arme.

O armă numită CRBR-S este un pistol actualizat pe bază de energie care poate fi transformat într-o armă complet diferită după utilizarea kiturilor Mod. Noua hartă aduce și noi provocări.

Harta Rush din Call of Duty: Black Ops II va reveni la Call of Duty: Black Ops Cold War cu actualizarea sezonului 4 Reloaded. Este o hartă mică, 6v6, cu zone înguste, precum și posibilități de eliminare pe termen lung.

Capture the Flag și Paintball Moshpit sunt noile moduri care se vor regăsi în acest joc. Rush 24/7 și Cranked Moshpit vor fi două noi liste de redare pentru Black Ops Cold War.

Jucătorii de pe consolele PlayStation vor primi o nouă hartă Onslaught unde luptă cu zombi și colectează informații. Aduce un nou plan de armă LMG. Atât Call of Duty: Warzone, cât și Black Ops Cold War vor primi două noi arme – OTs 9 SMG și Mace.

Call of Duty: Warzone va obține exclusiv modul de joc Payload, care este primul mod obiectiv din jocul Battle Royale. Va avea două echipe formate din 20 de jucători care se vor confrunta pentru a însoți vehiculele în mai multe puncte de control pentru a aduna informații esențiale.  Echipa adversă poate cumpăra și construi obstacole pentru a le încetini sau a ucide jucătorii.

Va fi introdus un nou eveniment numit Blueprint Blitz, în care jucătorii vor avea șansa de a debloca planurile permanente ale armelor prin finalizarea contractelor de contrabandă. Actualizarea sezonului 4 va adăuga mai mult conținut. Dezvoltatorii nu au împărtășit încă detalii despre acest lucru.

Seria principală

An Titlu PC 6º Gen 7º Gen 8 Gen Handheld Dezvoltator
2003 Call of Duty Windows, OS X N/A X360, PS3 N/A N-Gage Infinity Ward
2005 Call of Duty 2 Windows, OS X N/A X360 Xbox One (BC) Mobile phone Infinity Ward
2006 Call of Duty 3 N/A PS2, Xbox X360, PS3, Wii Xbox One (BC) N/A Treyarch
2007 Call of Duty 4: Modern Warfare Windows, OS X N/A X360, PS3, Wii Xbox One, PS4 (Remastered) NDS Infinity Ward
2008 Call of Duty: World at War Windows PS2 X360, PS3, Wii Xbox One (BC) NDS, Windows Mobile Treyarch
2009 Call of Duty: Modern Warfare 2 Windows, OS X N/A X360, PS3 N/A N/A Infinity Ward
2010 Call of Duty: Black Ops Windows, OS X N/A X360, PS3, Wii Xbox One (BC) NDS Treyarch
2011 Call of Duty: Modern Warfare 3 Windows, OS X N/A X360, PS3, Wii N/A NDS Infinity Ward/Sledgehammer
2012 Call of Duty: Black Ops II Windows N/A X360, PS3 Xbox One (BC), Wii U N/A Treyarch
2013 Call of Duty: Ghosts Windows N/A X360, PS3 Xbox One, PS4, Wii U N/A Infinity Ward
2014 Call of Duty: Advanced Warfare Windows N/A X360, PS3 Xbox One, PS4 N/A Sledgehammer Games
2015 Call of Duty: Black Ops III Windows N/A X360, PS3 Xbox One, PS4 N/A Treyarch
2016 Call of Duty: Infinite Warfare Windows N/A N/A Xbox One, PS4 N/A Infinity Ward
2017 Call of Duty: WWII Windows N/A N/A Xbox One, PS4 N/A Sledgehammer Games
2019 Call of Duty: Modern Warfare Windows N/A N/A Xbox One, PS4 N/A Infinity Ward
2020 Call of Duty: Warzone Windows N/A N/A Xbox One, PS4 N/A Infinity Ward
2020 Call of Duty: Black Ops Cold War Windows N/A N/A Xbox One, PS4, PlayStation 5 N/A

 

Oneplus-Nord-2
Postarea Anterioara

Cele-mai-bune-drame-coreene
Postarea Urmatoare