Gaming

O nouă actualizare pentru Call of Duty

O nouă actualizare pentru Call of Duty iulie 21, 2021
Call-of-Duty

Call of Duty este o succesiune de jocuri video. Acțiunea primelor jocuri din serie se situează în perioada celui de-al Doilea război Mondial; începând cu Modern Warfare urmat de Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3 și Black Ops, Call of Duty: Black Ops 2 stabilite în timpul Războiului Rece. Acțiunea din Call of Duty: Advanced Warfare este situată în anul 2059.

Toate Jocurile Call of Duty sunt atât publicate, cât şi deținute de Activision. Cele mai multe jocuri au evoluat datorită lui Infinity Ward și Trevarch. Jocurile utilizează mai multe feluri de motoare grafice. Printre cele mai importante se numără: id Tech 3, Treyarch NGL, și IW 5.0.

Call of Duty: Black Ops Cold War și Warzone vor primi actualizarea sezonului 4 Reloaded pe 15 iulie. Această actualizare va adăuga mai mult conținut la ceea ce a introdus actualizarea sezonului 4 din 17 iunie.

Actualizarea va aduce o nouă hartă, moduri, arme și multe altele. Call of Duty: Warzone va primi un mod de joc bazat pe obiective numit Payload, killstreak etc. Call of Duty va primi o serie de noi funcții și modificări: Black Ops Cold War și Warzone, cu actualizarea sezonului 4 Reloaded lansată pe 15 iulie.

Black Ops Cold War va fi actualizată pe 13 iulie și Warzone va primi actualizarea pe 14 iulie. Noul conținut va fi apoi disponibil pe ambele jocuri începând cu 15 iulie. Call of Duty: Black Ops Cold War va dezvălui următorul capitol din povestea Dark Eether numită Mauer Der Toten.

În acest mod, jucătorii vor trebui să navigheze pe străzile întunecate pentru a ajunge la diferite repere cheie în timp ce luptă împotriva zombilor.  Mule Kick din originalul Call of Duty: Black Ops va reveni cu Mauer Der Toten și va oferi jucătorilor capacitatea de a purta trei arme.

O armă numită CRBR-S este un pistol actualizat pe bază de energie care poate fi transformat într-o armă complet diferită după utilizarea kiturilor Mod. Noua hartă aduce și noi provocări.

Harta Rush din Call of Duty: Black Ops II va reveni la Call of Duty: Black Ops Cold War cu actualizarea sezonului 4 Reloaded. Este o hartă mică, 6v6, cu zone înguste, precum și posibilități de eliminare pe termen lung.

Capture the Flag și Paintball Moshpit sunt noile moduri care se vor regăsi în acest joc. Rush 24/7 și Cranked Moshpit vor fi două noi liste de redare pentru Black Ops Cold War.

Jucătorii de pe consolele PlayStation vor primi o nouă hartă Onslaught unde luptă cu zombi și colectează informații. Aduce un nou plan de armă LMG. Atât Call of Duty: Warzone, cât și Black Ops Cold War vor primi două noi arme – OTs 9 SMG și Mace.

Call of Duty: Warzone va obține exclusiv modul de joc Payload, care este primul mod obiectiv din jocul Battle Royale. Va avea două echipe formate din 20 de jucători care se vor confrunta pentru a însoți vehiculele în mai multe puncte de control pentru a aduna informații esențiale.  Echipa adversă poate cumpăra și construi obstacole pentru a le încetini sau a ucide jucătorii.

Va fi introdus un nou eveniment numit Blueprint Blitz, în care jucătorii vor avea șansa de a debloca planurile permanente ale armelor prin finalizarea contractelor de contrabandă. Actualizarea sezonului 4 va adăuga mai mult conținut. Dezvoltatorii nu au împărtășit încă detalii despre acest lucru.

Seria principală

AnTitluPC6º Gen7º Gen8 GenHandheldDezvoltator
2003Call of DutyWindows, OS XN/AX360, PS3N/AN-GageInfinity Ward
2005Call of Duty 2Windows, OS XN/AX360Xbox One (BC)Mobile phoneInfinity Ward
2006Call of Duty 3N/APS2, XboxX360, PS3, WiiXbox One (BC)N/ATreyarch
2007Call of Duty 4: Modern WarfareWindows, OS XN/AX360, PS3, WiiXbox One, PS4 (Remastered)NDSInfinity Ward
2008Call of Duty: World at WarWindowsPS2X360, PS3, WiiXbox One (BC)NDS, Windows MobileTreyarch
2009Call of Duty: Modern Warfare 2Windows, OS XN/AX360, PS3N/AN/AInfinity Ward
2010Call of Duty: Black OpsWindows, OS XN/AX360, PS3, WiiXbox One (BC)NDSTreyarch
2011Call of Duty: Modern Warfare 3Windows, OS XN/AX360, PS3, WiiN/ANDSInfinity Ward/Sledgehammer
2012Call of Duty: Black Ops IIWindowsN/AX360, PS3Xbox One (BC), Wii UN/ATreyarch
2013Call of Duty: GhostsWindowsN/AX360, PS3Xbox One, PS4, Wii UN/AInfinity Ward
2014Call of Duty: Advanced WarfareWindowsN/AX360, PS3Xbox One, PS4N/ASledgehammer Games
2015Call of Duty: Black Ops IIIWindowsN/AX360, PS3Xbox One, PS4N/ATreyarch
2016Call of Duty: Infinite WarfareWindowsN/AN/AXbox One, PS4N/AInfinity Ward
2017Call of Duty: WWIIWindowsN/AN/AXbox One, PS4N/ASledgehammer Games
2019Call of Duty: Modern WarfareWindowsN/AN/AXbox One, PS4N/AInfinity Ward
2020Call of Duty: WarzoneWindowsN/AN/AXbox One, PS4N/AInfinity Ward
2020Call of Duty: Black Ops Cold WarWindowsN/AN/AXbox One, PS4, PlayStation 5N/A