Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Coreene

Cele mai bune drame coreene

Cele mai bune drame coreene iulie 22, 2021
Cele-mai-bune-drame-coreene

Drame coreene

Așa cum se poate vedea în noile și cele mai recente drame coreene, există întotdeauna lucruri noi la care ne putem aştepta: trecerea de la o stare la alta, adaptarea la noi situaţii etc. cu siguranţă multe din serialele de televiziune coreene dramatice sunt pline de astfel de situaţii.

Din emisiuni precum My Love from the Star și I Hear Your Voice, există o mulțime de drame provenite de la televiziunea coreeană. Oricât de ciudate ar părea unele, iubitorii de drame coreene știu să se aștepte la acest gen de filme.

Dramele coreene bune prezintă actori din Coreea și unii dintre cei mai buni actori și actrițe coreene de la televiziune.

Guardian: The Lonely and Great God

Guardian

Kim Shin (Gong Yoo) este un general militar decorat în timpul dinastiei Goryeo. Acesta este trădat de regele gelos pe care l-a slujit. Când Kim Shin se confruntă cu moartea, după ce a dus o luptă puternică, Dumnezeu îl transformă pe Kim Shin într-un goblin, însărcinat cu protejarea anumitor oameni de viața mizeriei.

Kim Shin tânjește să găsească mireasa care îi este ursită pentru a-şi elibera sufletul. Kim Shin devine coleg de cameră cu Wang Yeo (Lee Dong Wook), acela care duce sufletele oamenilor în viața de apoi.

Nepotul lui Kim Shin, Yoo Deok Hwa (Yook Sungjae), este un moștenitor rebel al familiei în care a fost îngrijitorul goblinului de mai multe generații. Ji Eun Tak (Kim Go Eun) este un elev de liceu a cărui mamă a fost salvată dintr-un accident de Kim Shin în urmă cu 19 ani și, de atunci, a reușit să comunice cu morții.

Sunny (Yoo In Na), proprietarul unui restaurant și șeful lui Eun Tak, se intersectează cu Wang Yeo.

Crash Landing on you

Crash-landing-on-you

Crash Landing on You este un serial sud-coreean. Este regizat de Lee Jeong-hyo. Din distribuție fac parte actori precum: Hyun Bin, Son Ye-jin, Kim Jung-hyun și Seo Ji-hye.

In acest serial este vorba despre o moștenitoare din Coreea de Sud. In timp ce zbura cu parapanta în Seul, este surprinsă de o furtună, prăbuşindu-se în partea nord-coreeană a Zonei Demilitarizate. Va fi găsită de un căpitan al Armatei Coreene.

Serialul s-a realizat cu un buget de aproximativ 20 milioane USD. Filmările au avut loc în Coreea de Sud, Elveția și Mongolia. Acest serial reprezintă o colaborare dintre actorii Hyun Bin și Son Ye-jin. Aceşti 2 actori au jucat în filmul The Negotiation.

Ultimul episod a înregistrat un rating de 21,683% și 6,337 milioane de telespectatori. Astfel, Crash Landing on You este unul dintre cele mai vizionate seriale din istoria televiziunii.In ceea ce priveşte numărul de telespectatori, el ocupă locul al doilea.

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo

Moon-lovers

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo este un serial sud-coreean bazat pe romanul chinez Bu Bu Jing Xin.

Pe SBS cele 20 de episoade au fost difuzate în perioada 29 august – 1 noiembrie 2016, în fiecare zi de luni și marți la ora 22:00.

Seria a înregistrat un rating mediu de 7,6% pentru Nielsen Korea și 7,3% pentru TNMS. S-a bucurat de rezultate bune la nivel internațional, având peste 1,1 miliarde de vizionări în China.

Drama a fost vândută cu aproximativ 400.000 de dolari pe episod către postul de radiodifuziune chinez Youku. A însumat peste 8 milioane de dolari, devenind astfel cea mai scumpă dramă K vândută vreodată.