Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Anime

Noi provocări la Disney Channel și Disney Junior

Noi provocări la Disney Channel și Disney Junior mai 26, 2021
Disnay-Channel-si-Disnay-Junior

Noutățile Disney Channel

Strada Dalmaţieni 101 – Noi episoade

Strada-dalmatieni-101

In vacanță fiind, peripețiile și distracția sunt în toi pentru gălăgioșii locatari patrupezi din “Strada Dalmațieni 101”. Fiind plecați în concediu în Cornwall, Dylan și Dolly își salvează familia de câteva ori ori. In acest fel îl vor cunoaşte pe Spike, un surfer relaxat care dezvoltă o sensibilitate pentru Dolly. Episoadele vor începe pe 13 iunie, fiind difuzate sâmbăta și duminica de la ora 7.30

Relaxare cu filme favorite

Pe perioada vacanţei pot fi difuzate şi alte filme. Pe 7 iunie Disney Channel va  difuza îndrăgitul “Ratatouille” începând cu ora 12. In zilele de 13 şi 14 iunie urmează “Descendenții” și “Descendenții 2”, “Bambi 2” și “Regele Leu 2: Regatul lui Simba”. In zilele de 20 şi 21 iunie se vor difuza “Ziua Balului” și “Minciuna are picioare scurte”. Pe 29 și 30 iunie Disney channel va difuza “Cum să construieşti băiatul perfect” și “Aplicația”.

Owen și Blair participă la un important turneu de karate. Părinții lor vor ajunge să-i susţină fără a lua parte niciunuia dintre ei. Filmul se va difuza de marți până vineri de la ora 15.30, iar din 15 iunie, în fiecare zi de luni până vineri, la aceeași oră.

Owen-si-Blair

Noutățile Disney Junior

Bluey, noi episoade

Bluey

Simpatica Bluey e pusă tot mereu pe glume. Drumul făcut rapid cu tatăl ei la magazin se dovedește a fi o mare provocare în momentul în care Bluey decide să devină Mama. Se va difuza din 15 iunie de la ora 17.00.

Pe perioada vacanţei pot fi difuzate şi alte filme. În fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10.00 la 16.00, pot fi urmărite cele mai îndrăgite seriale: “Clubul lui Mickey Mouse” și “Mickey Mouse: Aventuri încurcate”, “Sofia I”, “Fancy Nancy Clancy”, “Eroii în pijama”, “Garda felină”, “Transportul organizat al tuturor speciilor”.

In weekend, începând cu ora 12, copiii se pot distra cu noile aventuri ale prietenilor din “Doctorița Plușica” şi “Vampirina”.