Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Turcesti

Noul serial turcesc difuzat pe postul Happy Channel: “Jurământul”

Noul serial turcesc difuzat pe postul Happy Channel: “Jurământul”

Postul de televiziune Happy Channel a adus pe micile ecrane din România serialul turcesc Jurământul. In limba turcă numele acestui serial este Yemin”.

Serialul turcesc “Jurământul a fost lansat în anul 2019, iar primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune Kanal 7 pe 18 februarie 2019. Serialul are două sezoane și un total de 245 de episoade.

Din distribuție fac parte actori precum: Ozge Yagiz, Gokberk Demirci, Can Verel, Yagmur Sahbazova, Gul Arcan, Berkant Muftuler, Cansin Mina Gur, Ceyda Olguner, Yagmur Akdag, Sila Turkoglu, Ali Dereli, Derya Kurtulus, Tugce Ersoy, Mustafa Simsek, Can Caglar şi Baris Gurses.

Serialul este de tip dramă și este regizat de Ayhan Ozen, după un scenariu ce a fost semnat de Nazmiye Yilmaz.

Serialul turcesc “Jurământul prezintă povestea unei idile care începe destul, între două persoane care nu au nimic în comun.

Reyhan este o fată frumoasă şi cuminte de la țară, care rămâne orfană Aceasta decide să își ajute un vechi prieten al familiei din care provine, pe Hikmet. Acesta este un om bogat și care tocmai primise diagnosticul pentru o boală gravă.

Hikmet este îngrijorat de ceea ce se va întâmpla cu averea şi cu familia sa.  Cu fiul să are scandaluri permanent deoarece refuză să se implice în afacerile tatălui său.

Între timp, Reyhan se căsătoreşte cu Emir, acesta acceptând să se însoare doar pentru a o necăji. O determină să divorțeze ca să distrugă planul pus la cale de tatăl său.

Însă, de-a lungul timpului, după ce căsătoria a avut loc, Emir se emoţionează de căldura și istețimea lui Reyhan. Nici aceasta nu va rămâne indiferentă la calitățile pe care urmează să le descopere la soțul său.