Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Coreene

Cele mai bune seriale coreene online în 2021

Cele mai bune seriale coreene online în 2021

Seriale coreene online în 2021

Cinematograful coreean reprezintă un fenomen în toate țările în care este proiectat, chiar şi în România. Serialele coreene au înregistrat de-a lungul timpului o creştere importantă în rândul pasionaţilor de acest gen de filme.

In serialele coreene poveștile sunt încărcate de emoții, pasiune, dramă și intrigi. Intrucât au înregistrat un mare succes în rândul amatorilor, există şi astăzi seriale coreene ce pot fi vizionate pe cele mai bune posture de televiziune, cum ar fi Netflix.

Subiectele ce se regăsesc în astfel de seriale sunt cele legate de romantism, iubiri imposibile, destin și multe teme legate de viață.

Serialele coreene pot fi vizionate pe Netflix. Temele acestor seriale  se aseamănă destul de mult cu cele ale unei telenovele din America Latină. Diferenţa între ele este că un serial coreean este mult mai scurt, având un număr de episoade cuprins între 12 şi 30.

In majoritatea acestor povești romantismul joacă întotdeauna unul dintre cele mai importante roluri. Sunt seriale care continuă şi astăzi să fascineze lumea cu stilul lor impecabil.

Printre 4 cele mai bune seriale coreene online ce pot fi vizionate în 2021 se numără:

Kingdom – Regatul

Kingdom reprezintă una din marile povești din Coreea de Sud. Serialul este un amalgam perfect de zombi și spadasini.

Povestea se desfăşoară în timpul dinastiei Joseon (1392-1897). Un prinț și principalul moștenitor al tronului, Lee Chang, decid să înceapă o călătorie pentru a putea stopa un virus care s-a răspândit în tot regatul. Acest virus a infectat atât populația, cât și pe rege.

Acest virus poate transforma oamenii în zombi, chiar dacă aceștia sunt sunt mult mai rapizi și mai violenți.

Impotriva acestei pandemii Chang este cel care trebuie să lupte. De asemenea, el trebuie să oprească un plan realizat de regina pentru a-l ucide pe tatăl să și a-i păstra moștenirea.

Vincenzo

Vicenzo

Vincenzo Cassano este un nume ce aparține actorului principal din una dintre cele mai recente seriale coreene online.

Vicenzo Cassano este un tânăr care în copilărie a fost adoptat de o familie italiană. Serialul prezintă aventurile lui Vicenzo. Fabio Cassano este cel care l-a crescut ca fiu și i-a dat o viață şi o educaţie excelentă.

După ce a absolvit facultatea de Drept, Vincenzo a devenit consilier în afaceri de familie. In aceste afaceri nu întotdeauna a folosit metode legale. Aceleaşi metode le va folosi la întoarcerea în Seul pentru a căuta o comoară ascunsă sub o clădire.

The Uncanny Counter – Vânători de spirite rele

Vanatori-de-spirite-rele

In orașul fictiv de JungjinaSpiritele rele sunt slăbite. Răul acestora este hrănit de faptele oamenilor violenți. Însă protagoniștii acestui serial coreean vor face tot posibilul pentru a opri răutățile lor.

La moartea lui Wi-gen (Moon Sook), liderul Yung va trebui să găsească un al patrulea contabil. Il va alege pe Soo Moon (Jo Byung-gyu). Acesta este un student timid care a rămas cu un handicap fizic după accidentul în care au murit părinții săi.

Pentru adolescent va începe o viață nouă, plină de aventuri și de acțiune.

Sweet Home – Casă, dulce casă

Casa-dulce-casa

Acest serial sud-coreean a avut ca sursă de inspiraţie un webtoon. De-a lungul celor 10 capitole predomină drama, acțiunea, momentele de groază, dar și puţin umor.

Serialul prezintă aventurile unui tânăr pe nume Cha Hyun-soo (Song Kang). El decide să locuiască în Verde Hogar, o construcție veche în care se regăsesc atât spații comerciale, cât și un număr mare de apartamente.

Într-o dimineață, uitându-se pe geam, vede că în exterior totul este distrus. Lucrurile se vor complica în momentul în care o vecină bate la ușa disperată și se transformă brusc într-o creatură violentă.

Din păcate nu este singura. Cea mai mare parte a populației a fost transformată în monștri.

Astfel, el este nevoit să înfrunte situații noi care vor deveni piesele cheie ale unui joc de supraviețuire întunecat.