Tech Gaming

PlayFest 2010 – eveniment de gaming 3D

PlayFest 2010 – eveniment de gaming 3D

Un 3D la vremea lui face cat zece… jocuri rulate pe un monitor de 15 inch. Cam așa își începe playrech.ro prezentarea primului eveniment de gaming 3D, iar LaptopNews este alături de ei.

Pentru că nivelul atins în prezent de tehnologiile 3D poate oferi, în sfârșit, o experiență absolut memorabilă oricărui utilizator. Iar primii beneficiari pe deplin ai acestor tehnologii sunt, ca și in cazul atâtor altor tehnologii revoluționare, gamerii. Și asta pentru că foarte multe dintre jocurile cele mai populare sunt în mod nativ compatibile cu tehnologiile 3D, așa că nimic nu îi împiedică pe gameri să descopere sau redescopere universul fascinant căruia i-au dedicat atâtea ore.

Dacă filmele 3D sau transmisiile TV în 3D se lasă încă așteptate, jocurile în 3D sunt deja o realitate, de ani buni. Așa că, dacă vrei să vezi la ce nivel a evoluat tehnologia 3D față de ce era acum câțiva ani, pe vremea monitoarelor analogice, sau pur si simplu vrei să o descoperi pentru prima oară, Playtech.ro îți oferă șansa unei experiențe 3D la cel mai ridicat nivel disponibil în acest moment, cu ocazia primului eveniment de tehnologie 3D cu aplicare în gaming din România.

PlayFest 2010 are ca scop interacţiunea şi familiarizarea utilizatorilor cu tehnologia 3D high-end. Gamerii, si nu numai ei, vor avea ocazia de a testa ei înşişi, în 3D, titluri de succes lansate anul acesta, in frunte cu mult aşteptatul Call of Duty: Black Ops.

Evenimentul va începe cu o competiţie în reţea, pe platforma PC, însă va exista şi posibilitatea testării jocului pe console (PlayStation 3 şi Xbox 360). Câştigătorii competiţiei de gaming vor primi jocurile video ca premiu, precum şi alte suprize rezervate în timpul evenimentului. Distracţia va continua sub forma unei petreceri, cu tombole şi premii diverse, accesibile pentru toată lumea prezentă la eveniment.

Accesul la eveniment va avea loc pe baza inscrierilor pe site-ul evenimentului, Playfest.Playtech.ro. Evenimentul este programat pentru data de 26 noiembrie 2010, la clubul Le Studio – R2 (Regie) din Bucureşti.