Business Tech

Top 4 convertoare de birou permanente 2020

Top 4 convertoare de birou permanente 2020

In cazul in care doresti sa ai mai mult confort la birou si sa poti lucra mult mai relaxat si intr-o pozitie cat mai corecta, atunci cu siguranta ai nevoie de un convertor de birou.

Chiar daca foarte multi oameni aleg birourile permanente reglabile, acestea nu sunt neaparat o solutie foarte buna, si asta pentru ca in timp acestea nu vor mai oferi acelasi confort si aceeasi stabilitate.

Prin urmare, o solutie ideala de care vei beneficia pentru o perioada lunga de timp este convertorul de birou permanent.

1. Kangaroo Pro Junior

Kangaroo Pro Junior
Kangaroo Pro Junior

In cele mai multe situatii, acest convertor de birou poate multumi chiar si cel mai pretentios utilizator.

Unul dintre avantaje este acela ca ocupa foarte putin spatiu, mult mai putin decat foarte multe alte modele, oferind totodata inaltimi reglabile si extrem de stabile, care ajuta semnificativ la sprijinirea confortabila a persoanelor.

Acest model de convertor de birou face cu siguranta cele mai putine compromisuri ergonomice. Mai mult decat atat, permite controlul separat al inaltimii monitorului si a tavii tastaturii, ceea ce inseamna ca intreg confortul utilizatorului este sporit.

Astfel, ecranul calculatorului va fi foarte stabil, si va ocupa mult mai mult spatiu decat un monitor care este asezat pe o platforma.

In acest mod, vei avea posibilitatea sa lucrezi pe o suprafata plana si adanca, si in nici un caz pe o tava ingusta si incomoda. De asemenea, poti folosi cu usurinta si rapiditate orice combinatie de tastatura si mouse.

2. VertDesk Standing Desk

VertDesk Standing Desk
VertDesk Standing Desk

Un alt convertor de birou absolut excelent este VertDesk Standing Desk. Se pot aseza pe el atat laptopuri cat si monitoare, fara sa creeze vreun disconfort pentru utilizator.

Este extrem de stabil, iar in ceea ce priveste tava pentru tastatura, aceasta este reglabila si in plus, nu necesita un birou imens. VertDesk Standing Desk este mult mai stabil decat foarte multe modele de convertoare cu doua niveluri.

Tava este foarte simplu de ridicat si coborat, si pentru ca detine anumite trasee de cablu incorporate, usureaza astfel in mod semnificativ, crearea unei bune configurari a monitorului.

3. Uplift E7

Uplift E7
Uplift E7

Acesta este un convertor electric pentru birou, care cu siguranta te va incanta la maxim. Aduce foarte multe beneficii utilizatorului. In primul rand, ofera o singura atingere la pozitii de memorie, extrem de mult spatiu de lucru, si o tava de tastatura inferioara optionala.

Daca nu vrei sa schimbi biroul pe care il detii deja, atunci poti alege cu incredere sa atasezi acest convertor de birou pentru a lucra cat mai confortabil.

Convertorul are un design placut, este rapid si destul de silentios tinand cont ca este un model electric. In plus, este echipat si cu anumite optiuni pentru desktop din bambus.

4. Cora Standing

Cora Standing
Cora Standing

Daca trebuie sa lucrezi din picioare, atunci ai nevoie de un convertor de birou foarte performant, exact asa cum este Cora Standing. Convertorul este excelent pentru utilizarea laptopului, si are o configuratie ergonomica foarte buna.

Din pacate nu poate incadra un monitor, detaliu pe care trebuie neaparat sa il iei in considerare inainte de a face aceasta achizitie.

Pe de alta parte, Cora Standing functioneaza extraordinar de bine cu un laptop pe un suport, o tastatura de dimensiuni mici, si un mouse, ceea ce inseamna ca unghiurile de sedere si de picioare sunt mai ergonomice, sau poate chiar ideale.

In plus, Cora Standing este si cel mai linistit si mai simplu de ajustat convertor de birou.

Cui se adreseaza convertoarele de birou

Evident ca aceste produse nu sunt destinate tuturor utilizatorilor. Ele sunt create cu un anumit scop.

Convertoarele de birou sunt excelente pentru cei care nu detin un birou permanent dar vor totusi sa alterneze intre tot felul de sedinte si statul in picioare, in timp ce practic lucreaza la un calculator.

Exista anumite locuri de munca unde un astfel de convertor este absolut necesar, cum ar fi de exemplu service-urile auto.

Indiferent daca utilizezi un laptop sau un computer clasic, cu siguranta vei gasi convertorul cel mai potrivit nevoilor tale, cu atat mai mult cu cat pe piata sunt disponibile modele dintre cele mai variate cu functii dintre cele mai moderne.

Unele dintre aceste convertoare au destul de mult spatiu si o stabilitate foarte buna pentru a adauga un monitor mare si multe alte accesorii, in timp ce altele au dimensiuni reduse si sunt potrivite doar pentru laptop-uri.

Tocmai de aceea, inainte de a merge la cumparaturi trebuie sa te asiguri ca stii exact ce vrei, si astfel vei putea sa alegi cel mai potrivit convertor pentru tine.