Social Media

Skype, Zoom, si FaceTime: Trucuri utile pentru aplicatiile de video chat

Skype, Zoom, si FaceTime: Trucuri utile pentru aplicatiile de video chat

In prezent, foarte multi oameni lucreaza de acasa, si mai mult decat atat, apeleaza destul de des la video chat. Din fericire, cele mai populare platforme de intalnire care ofera video chat, precum Skype, Zoom si FaceTime au

anumite setari nu doar extrem de utile ci si foarte distractive.

In continuare iti vom prezenta cateva trucuri utile pentru aplicatiile de video chat ale acestor platforme faimoase, trucuri pe care fara indoiala le vei indragi la maxim.

Skype

1. Estompeaza fundalul pe Skype

Este foarte simplu sa estompezi fundalul videoclipului pe Skype. Aici gasesti o functie de fundal incetosat, functie care utilizeaza AI pentru oferi cele mai bune rezultate.

Pentru a folosi aceasta caracteristica, trebuie sa dai click sau sa atingi pictograma camerei din partea de jos a ecranului, dupa care este necesar sa activezi Neclarizarea fundalului meu.

2. Trimite un mesaj video

In situatia in care vrei sa discuti video cu un alt utilizator al acestei platforme, atunci ai la indemana optiunea de a trimite un mesaj video.

Pentru a face acest lucru de pe un desktop, da click pe contactul caruia vrei sa trimiti mesajul video, apoi da click pe cele trei puncte din coltul dreapta jos al istoricului mesajelor tale. Selecteaza Trimite mesaj video si inregistreaza

mesajul pe care doresti sa il transmiti.

3. Vorbeste in strainatate cu traducatorul Skype

Skype le ofera utilizatorilor un serviciu de traduceri absolut minunat, serviciu care traduce absolut tot ceea ce spui in timp real.

Traducatorul textului este disponibil in peste 60 de limbi, iar traducatorul vocal in nici mai mult nici mai putin de 10 limbi. Poti realiza activarea accesand Instrumente>Optiuni>General>Traducator Skype.

Aceasta optiune este cu siguranta una foarte utila mai ales pentru cei care lucreaza de acasa si sunt nevoiti destul de des sa tina video conferinte cu alte persoane din strainatate.

4. Descopera emoticoanele ascunse

Majoritatea emoticoanelor sunt vizibile pentru toti utilizatorii, insa unele sunt accesibile numai atunci cand tastezi o anumita comanda. Pentru a descoperi emoticoanele ascunse, acceseaza pagina de asistenta Skype.

Zoom

1. Utilizeaza filtrul de frumusete

Caracteristica denumita Touch Up My Appearance te poate ajuta sa transformi fotografiile nu tocmai reusite in adevarate opere de arta.

Acesta este de fapt un filtru linistitor, asemanator cu cel de pe Instagram sau FaceTune. Pentru a activa aceasta functie, da click pe sageata sus de langa Start video, si apoi selecteaza Setari video. Sub Videoclipul meu, selecteaza

caseta pentru Atingeti aspectul meu.

2. Cum poti schimba imaginea de fundal

Fundalul poate fi acum foarte simplu personalizat in cadrul platformei Zoom, indiferent daca utilizezi telefonul mobil sau un PC. Acceseaza Setari>Tapet virtual, si selecteaza sau incarca fotografia preferata.

3. Porneste si opreste cand doresti microfonul Zoom

Porneste sau opreste microfonul Zoom folosind bara spatiala. Aceasta optiune este disponibila acum pe Zoom, desi inainte nu se regasea pe platforma.

FaceTime

1. Facetime daca ai Animoji sau Memoji

In cazul in care ai creat un avatar Memoji personalizat, atunci afla ca il poti utiliza pentru a inlocui efectiv propriul chip in timpul unui apel FaceTime.

Pentru a obtine acest rezultat, realizeaza un apel FaceTime, atinge ecranul telefonului, si de asemenea atinge butonul Efecte.

Alege pictograma maimuta pentru a selecta Memoji sau Animoji preferat, si vei vedea chipul tau inlocui cu optiunea pe care ai facut-o. Pentru a opri utilizarea caracterului sau pentru a alege un altul, atinge din nou butonul Efecte.

2. Realizeaza o fotografie live in timpul unui apel FaceTime

Ei bine, in timp ce esti intr-un apel Facetime, poti realiza cu usurinta o fotografie live. Pentru asta, este nevoie sa atingi pictograma camerei care se afla in partea de jos a ecranului. Mai departe, fotografia realizata se va salva in

aplicatia Fotografii. Pozele realizate in direct sunt activate in mod implicit, dar utilizatorul are posibilitatea de a le activa sau dezactiva prin accesarea compartimentului Setari>General>FaceTime.

3. Adauga efectele si filtrele preferate in chat

Pentru ca apelul video sa fie unul extrem de interesant, adauga tot felul de filtre si efecte, exact asa cum faci pe Instagram sau Snapchat. Pentru asta, porneste un apel FaceTime, atinge ecranul, si din nou butonul Efecte.

Iti vor aparea imediat mai multe optiuni in ceea ce priveste efectele, functiile, si autocolantele pe care le poti folosi in timpul unei conversatii, si care vor ramane in vigoare pe intreaga durata a conversatiei, sau pana cand decizi sa

le elimini.

Daca esti un utilizator dedicat uneia din platformele Skype, Zoom sau Facetime, atunci fara indoiala toate aceste trucuri mentionate in articolul nostru iti vor fi de un real ajutor.