Gaming

Top jocuri PC și console confirmate pentru 2021

Top jocuri PC și console confirmate pentru 2021 iulie 25, 2021
Top-jocuri-in-2021

Top jocuri PC și console

Cyberpunk 2077, cel mai așteptat joc al ultimilor 5 ani a fost lansat de curând. Insă, există foarte multe jocuri PC şi console ce au fost confirmate pentru anul 2021. Printre acestea se numără:

Hitman 3

Hitman-3

Cheliosul cu codul de bare pe ceafă revine în cel de-al treilea titlu din seria reimaginată ce a fost începută în anul 2016. La fel ca şi în celelate două titluri, jucătorul va primi libertate, putând astfel să omoare victimele prin diverse metode. Cei mai vechi jucători ai seriei îşi pot reaminti că în trecut seria Hitman era mult mai liniară și mai concentrată pe o poveste. Jocul s-a lansat pe 20 ianuarie pentru toate platformele mari: PC, Xbox One, Xbox Series S/X, PS4, PS5 și Google Stadia. Coloana sonoră fenomenală a lui Jesper Kyd este una extraordinară.

The Medium

The-Medium

Pentru aceia care îndrăgesc aventurile horror psihologice, se recomandă The Medium,. Este un joc disponibil din data de 28 ianuarie. La baza poveştii jocului se află un mister întunecat în care pot fi descoperite părți din poveste într-o realitate duală.  Este disponibil pentru PC și Xbox Series S/X.

Outriders

Ouriders

Outriders este un joc ce a fost dezvoltat de People Can Fly. Aceştia sunt cunoscuți pentru seria Painkiller ce a devenit un cult-classic. Pentru Bulletstorm, Outriders este un joc cu elemente de RPG. Acesta este dezvoltat pe motorul grafic Unreal Engine 4 care va avea o coloană sonoră compusă de marele Inon Zur. Inon Zur a mai lucrat la Dragon Age 1 și 2, Fallout 3 sau Fallout:New Vegas. Jocul s-a lansat la data de 2 februarie și se va putea juca pe PC, Xbox One, Xbox Series S/X, PS4, PS5. Mai târziu va putea fi jucat şi pe Google Stadia.

Halo Infinite

Halo-Infinite

Conform noilor declarații ale Microsoft Halo Infinite se va lansa în trimestrul 3 sau 4 al anului 2021, după ce lansarea inițială a fost abandonată. Primul trailer pentru Halo Infinite a impresionat majoritatea jucătorilor, însă în cel de-al doilea trailer părerile au fost împărţite: unii au afirmat că nu arată deloc next-gen, dar alții au fost mulțumiți de aspectul grafic al jocului.

Este un produs Microsoft ce va fi exclusiv lansat pentru PC, Xbox One și Xbox Series S/X.

Far Cry 6

Far-Cry-6

La fel ca seria Assassin’s Creed şi seria Far Cry a atins pragul epuizării. Far Cry 2 a introdus ideea de open-world în serie, punând astfel accentul pe realism.

Insă, Far Cry 3 a reîmprospătat seria prin adăugarea unui scenariu de blockbuster și un villain ce nu poate fi uitat niciodată. Atât Far Cry 3, cât şi Far Cry 4 şi Far Cry 5 sunt destul de plictisitoare. Insă Far Cry 6 are potențial, bucurându-se de o dezvoltare mai amplă.

Jocul îl are ca antagonist pe Giancarlo Esposito. Acesta este cunoscut de mulți pentru rolul avut în Breaking Bad. Inițial lansarea fusese programată pentru data 18 februarie 2021, dar, din cauza pandemiei, aceasta a fost amânată. Jocul va fi lansat anul acesta și va fi disponibil pentru PC, Xbox One, Xbox Series S/X, PS4, PS5, Google Stadia și Amazon Luna.