Tech Gaming

Ubisoft readuce la viață seria Splinter Cell cu un nou joc

Ubisoft readuce la viață seria Splinter Cell cu un nou joc

Splinter CellUna dintre seriile de jocuri despre care nu am mai vorbit de mult este Splinter Cell. În ultimii ani a părut că Ubisoft a uitat de acest IP și nu va mai scoate nimic serios, iar după lansările recente care au inclus un joc mobile mediocru și un titlu VR la fel de bun, pare că o nouă intrare majoră în serie se pregătește să ne spioneze calculatoarele și consolele în viitorul nu foarte îndepărtat.

Conform unor surse ale celor de la Video Game Chronicle, Ubisoft a dat undă verde unui nou joc din seria Splinter Cell care va fi dezvoltat de studioul din Monteal. Cu această lansare, producătorul speră să spele rușinea celor două jocuri menționate mai sus și să-l readucă pe Sam Fischer în lumina reflectoarelor.

Momentan se pare că jocul este la începutul procesului de producție. Există însă o șansă mică ca acesta să fie prezentat publicului în 2022. Nu avem încă o confirmare din partea producătorului și momentan acestea sunt singurele informații disponibile la acest moment, însă sunt foarte curios cum va arăta Splinter Cell de acum înainte și chiar îmi doresc să fie un joc single-player liniar, fără o lume open-world goală.