Gaming Tech

Un joc de PlayStation 5 a creat isterie pe internet cu grafica sa

Un joc de PlayStation 5 a creat isterie pe internet cu grafica sa

Cele mai noi jocuri apărute sunt adesea foarte arătoase, însă mai există câte un titlu care trece neobservat, însă oferă ceva special. Este și cazul lui RIDE 4 pentru PlayStation 5, un simulator de curse cu motociclete care a stârnit o mulțime de reacții pe internet mulțumită graficii sale fotorealiste care a făcut oamenii să creadă că au în față o filmare reală, nu doar un joc video.

RIDE 4 pentru consolele next-gen a fost lansat în Ianuarie și în mare parte, a trecut neobservat. Singurii care știau mai multe despre acest joc erau pasionații de motociclete, însă după ultimele apariții din online, cu siguranță popularitatea acestuia va crește. Și odată cu jocul și PlayStation 5 și-a primit o parte din laude, pentru că poate reda atât de bine grafica încât să o facă să pară un film.

Videoul original este disponibil pe YouTube și este încărcat la rezoluție 4K și 60FPS. Un ochi puțin antrenat o să observe că este vorba de un joc in primele 5-10 secunde, doar că odată distribuit pe rețelele de socializare, compresat și trecut de la o platformă la alta, materialul original își pierde din calitate. În acest fel se obține „filmarea” pe care o avem aici.

Grafica lui RIDE 4 este incredibilă, într-adevăr, iar pentru PlayStation 5 este o ocazie numai bună să își încordeze mușchii în fața competiției. Asta ne arată cât de departe am ajuns din punct de vedere tehnic și sincer să fiu, i-aș da jocului o șansă doar pentru cum arată. Iar dacă vreți să experimentați astfel de jocuri, stați cu ochii în patru pe măsură ce consola de la Sony începe să-și facă apariția timidă prin stocurile magazinelor.