Gaming Tech

Urmărește primul trailer pentru trilogia remasterizată GTA, care se lansează pe 11 noiembrie

Urmărește primul trailer pentru trilogia remasterizată GTA, care se lansează pe 11 noiembrie

Jocurile Rockstar au prezentat în cele din urmă un trailer pentru trilogia remasterizată Grand Theft Auto, inclusiv GTA III, Vice City și San Andreas, prezentând multe îmbunătățiri grafice și de calitate a vieții aduse fiecărui joc.

Colecția Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition va fi lansată digital pe 11 noiembrie la 59,99 USD (54,99 GBP). Le vei putea juca pe Nintendo Switch, PlayStation 4 și 5, Xbox One, consolele mai noi Series X / S și PC prin intermediul Rockstar Games Launcher. Va primi o lansare fizică pe 7 decembrie, urmată de versiuni pentru iOS și Android în prima jumătate a anului 2022. Rockstar Games a lansat un site unde puteți căuta mai multe detalii.

Abonații Xbox Game Pass vor avea acces instantaneu la Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition în ziua lansării. Grand Theft Auto III – Ediția definitivă va veni pe PlayStation Now pe 7 decembrie.

SAN ANDREAS – EDIȚIA DEFINITIVA VINE LA GAME PASS ÎN ZIUA LANSĂRII

Fiecare dintre aceste jocuri a fost remasterizat de Grove Street Games, care pare să fi făcut o muncă amplă pentru a le face mult mai frumoase și mai jucabile decât omologii lor PS2. Rockstar spune că a folosit Unreal Engine și un sistem de iluminare „complet reconstruit”, iar îmbunătățirile grafice par să atingă practic fiecare parte a jocurilor. Lista furnizată în comunicatul de presă al Rockstar include umbre, vreme și reflexii îmbunătățite, precum și modele îmbunătățite de caracter și vehicule. Există distanțe de tragere crescute, suprafețe mai netede și „texturi cu rezoluție mai mare în clădiri, arme, drumuri, interioare și multe altele”.

Jocurile Rockstar au confirmat că fiecare joc are comenzi inspirate de Grand Theft Auto V. Numai asta ar trebui să facă multă muncă grea pentru ca aceste jocuri să pară mai moderne. Direcționarea și țintirea blocată au fost revizuite în fiecare joc. În ceea ce privește interfețele lor, fiecare joc oferă roți actualizate pentru arme și posturi de radio, împreună cu noi mini-hărți care le permit jucătorilor să stabilească puncte de referință și destinații.

Există și câteva completări specifice platformei. Pe Nintendo Switch, Rockstar a adăugat țintire giroscopică și puteți folosi ecranul său tactil pentru a mări sau a deplasa cu camera și pentru a face selecții în meniuri. Versiunea pentru PC (o descărcare de 45 GB) acceptă tehnologia DLSS de la Nvidia, care poate ajuta jocurile să ruleze puțin mai bine pe o gamă mai largă de plăci grafice, fără o scădere vizibilă a calității vizuale.

Acest ultim filtru de știri vine cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la Grand Theft Auto III pentru PS2. Prețul de 59,99 USD ar putea surprinde pe unii oameni, dar îmbunătățirile fac să pară că merită pentru fani. Cu toate acestea, dacă sunteți abonat Game Pass sau PlayStation Now, cel puțin știți deja că veți putea experimenta unele dintre jocurile din colecție fără costuri suplimentare pentru dvs.