Accesorii Tech

Accesorii Sony Vaio – editia de Craciun 2011

Accesorii Sony Vaio – editia de Craciun 2011

Transportat în siguranţă

Laptopul este important pentru fiecare utilizator. De aceea o husă de transport este un cadou foarte util. Subţire şi elegantă, husa Sony VAIO VGP-CPC1/R are o căptuşeală moale care oferă protecţie suplimentară laptopului atunci când este transportat într-un rucsac. Husa este potrivită pentru orice model de laptop de până la 15,5 inch şi poate fi folosită şi independent de rucsac.

Husa Sony VAIO VGP-CPC1/R este disponibilă la un preţ de 190 lei.

Viu colorată

Utilizatoarele vor fi cu siguranţă plăcut surprinse de geanta Sony VAIO VGP-MBL20/F. Viu colorată, creată dintr-un material textil rezistent, geanta este dedicată femeilor care nu se tem să combine într-un mod cât mai îndrăzneţ culorile tari. Geanta include şi o husă asortată pentru laptop, dar şi o minihusă pentru accesorii, astfel că încărcătorul şi mouse-ul vor fi transportate în siguranţă şi evitaţi şi zgârieturile pe care acestea le pot produce pe carcasa notebook-ului. Creată pentru modelele de laptop de până la 14,1”, geanta VAIO VGP-MBL20/F are un preţ de 400 lei.

Eleganţă şi sobrietate

Un laptop Sony VAIO Z merită din plin siguranţa şi distincţia oferite de tocul pentru transport din piele naturală VAIO VGP-CVZ3. Tocul lucrat cu meticulozitate, este suficient de subţire pentru a nu incomoda utilizatorul unui laptop VAIO Z, însă protejează perfect carcasa produsului. Tocul se ataşează foarte uşor, cu ajutorul unor arici adezivi plasaţi pe carcasă.

Tocul are un preţ de 484,99 lei.

Laser!
Dacă preferaţi să utilizaţi un mouse, puteţi alege noul VAIO VGP-BMS20/G. Mouse-ul de culoare verde crud are interfaţă Bluetooth, versiune standard 2.0 cu o frecvenţă de 2,4 GHz şi o distanţă de transmisie de 10 m în câmpul vizual. Mouse-ul are un senzor laser de 300 puncte/cm (800 dpi). Mouse-ul este alimentat de două baterii alcaline AA, care sunt furnizate la achiziţionare.

Mouse-ul VAIO VGP-BMS20/G costă 234,99 Lei.

3 în 1
Geanta elegantă de transport VAIO Ladies Tote poate fi un cadou inspirat. Geanta exterioară are o căptuşeală colorată şi include carcasă interioară detaşabilă cu VAIO Smart Protection şi o mini husă pentru a transporta periferice. Geanta costă aproximativ 400 lei.