Gaming Tech

Age of Empires IV se lansează în trei zile. Cum îl puteți juca prin Game Pass cu doar 40 Lei

Age of Empires IV se lansează în trei zile. Cum îl puteți juca prin Game Pass cu doar 40 Lei

Age of Empires IV, unul dintre cele mai anticipate titluri ale anului, va fi disponibil începând de joi prin Steam și Microsoft Store. Pe lângă opțiunea de achiziție la prețul întreg de 60 Euro, Age of Empires IV poate fi jucat și cu abonament XBOX Game Pass cu doar 8 GBP/10 USD (aprox. 40 RON) pe lună. Game Pass pentru PC nu este disponibil oficial în România, însă există o metodă prin care vă puteți abona prin site-ul XBOX din Regatul Unit:

  1. Conectați-vă la un server VPN din Regatul Unit. Tunnel Bear are un plan gratuit și oferă extensie de browser și aplicație desktop.
  2. Accesați pagina XBOX Game Pass UK. Alegeți planul PC cu 7.99 GBP pe lună (1 GBP în prima lună dacă nu ați mai avut abonament până acum) și logați-vă cu contul Microsoft.
  3. Adăugați cardul și generați o adresă de UK folosind Fakeaddressgenerator. Ar trebui să funcționeze cu orice card bancar, însă vă recomand să folosiți datele unui card fizic. Cele virtuale de la Revolut nu funcționează uneori.
  4. Confirmați abonamentul și selectați regiunea Regatul Unit în Windows (Settings -> Time & Language -> Country or region -> United Kingdom). Reporniți sistemul.
  5. Descărcați aplicația XBOX din Microsoft Store și accesați secțiunea Game Pass. De aici veți putea descărca jocul atunci când va fi disponibil.

Veți putea juca orice din Game Pass, inclusiv Forza Horizon 5 pe 5 noiembrie. VPN-ul este necesar doar pentru activarea abonamentului, iar jocurile pot fi descărcate și jucate fără VPN. Aveți nevoie însă de Windows 10 sau 11. Microsoft Store și aplicația XBOX nu sunt compatibile cu Windows 7.