Gaming Tech

Among the Sleep Enhanced Edition poate fi descărcat gratuit

Among the Sleep Enhanced Edition poate fi descărcat gratuit octombrie 22, 2021
Among-the-sleep

Câteodată simți nevoia să lași totul în urmă. Simți nevoia să fii copil din nou și să pășești pentru prima oară în această lume complexă și fascinantă. Poate că încă nu s-a inventat vreo mașinărie care să ne permită asta, dar jocuri de genul cu siguranță există.

Aici intervine Among the Sleep, un adventure horror ceva mai deosebit. Îți asumi rolul unui copilaș în vârstă de doi anișori care se trezește în miez de noapte și pornește în explorare. Explorarea este oarecum ciudată, căci, de fapt, micuțul de tine este prins într-un coșmar în care mama nu este de găsit.

Among the Sleep – Simulator de mers „de-a bușilea”

Acțiunea se desfășoară din perspectiva first-person, astfel fiecare aventură nocturnă devine și mai tensionată și mai intrigantă. În plus, vorbim despre versiunea îmbunătățită a lui Among the Sleep. Enhanced Edition oferă multe upgrade-uri vizuale pentru un joc deja foarte arătos.

În Among the Sleep, nu vei avea parte de lupte sau de acte care dau pe afară de curaj. În Among the Sleep ești singur, ești speriat și încerci să înțelegi cumva lumea din jurul tău. Poți să pornești gratuit în această aventură direct prin Epic Games Store, căci jocul poate fi adăugat gratuit în librăria voastră. Aveți la dispoziție o săptămână să puneți mâna pe el.